Lila: Από δασκάλα… τραγουδίστρια εκατομμυρίων views – “Έτσι πήρα την απόφαση”

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2024

Καλεσμένη στο “2Night Show” της Τετάρτης ήταν η Lila, κατά κόσμον Λίλα Τριάντη, η οποία έχει κατακτήσει τους τελευταίους μήνες το Youtube με τραγούδια εκατομμυρίων προβολών, όπως το Deja Vu και το Atoutaler.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια ήταν μέχρι πρόσφατα δασκάλα σε δημοτικό σχολείο, γεγονός που βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

“Σπούδασα Παιδαγωγικό ήρθα, στο Καποδιστριακό. Ούτε καν σκεφτόμουν να γίνω δασκάλα. Ο πρώτος μεγάλος στόχος που έβαλα στη ζωή μου ήταν να γράψω πολύ καλά στις Πανελλήνιες και μου άρεσε που τον πέτυχα. Όταν πέρασα χαλάρωσα είπα θα πάω εκεί και θα σκεφτώ, είπε αρχικά για να προσθέσει:

“Γράφτηκα σε σχολή χορού με το που ήρθα, γράφτηκα σε μιούζικαλ, μπήκα σε μπάντες, ξεκίνησα κατευθείαν με τα καλλιτεχνικά και στη σχολή πήγαινα όποτε είχα χρόνο”.

Ποια ήταν, όμως, η στιγμή όπου πήρε την απόφαση να αφήσει τον εκπαιδευτικό κλάδο και να επικεντρωθεί στο τραγούδι; “Ήταν καθαρά βιοποριστικό το σχολείο όχι ότι δεν το ευχαριστιόμουν, αλλά δεν κοιμόμουν για να τα κάνω και τα δύο. Τη μέρα που ήταν να παίξει στα ραδιόφωνα το Deja vu ξύπνησα και είχα πάρει ήδη μία απόφαση ότι θα σταματήσω να είμαι δασκάλα”.

Η Lila αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο X-Factor, όπου αρχικά δεν ήθελε να πάρει μέρος: “Είχα πει δεν θα πάω ποτέ σε τέτοια εγώ. Γιατί είχα ήδη μία ροή, τραγουδούσα με τον Χρήστο Δάντη. Ένα βράδυ είπα “θα πάω”. Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί που δεν είχε δεχτεί ποτέ κριτική”.

Δείτε και το τραγούδι που την ώθησε να διαλέξει πλευρά:

Τι λέει για το φόρεμα που δίχασε

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί για το φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει στα περσινά Madwalk, λέγοντας: “Δεν ήταν τόσο άβολο. Οι αρχαίοι Έλληνες πώς τριγυρνούσαν; Χαλαροί, ωραίοι. Αυτό ο φόρεμα, όσο και να δίχασε, δεν το μετάνιωσα στιγμή. Ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Ήταν τελείως ‘εγώ’ αυτό το φόρεμα. Ήταν και μία δήλωση ότι αγκαλιάζω το σώμα μου όπως είναι. Δεν είναι το τέλειο σώμα, αλλά δεν με νοιάζει αν είναι το τέλειο σώμα”, είπε η Lila.

“Θεωρώ πως είμαστε σε μία εποχή που δεχόμαστε τον άλλον έτσι όπως είναι. Έχουμε εξοικειωθεί με τη διαφορετική εικόνα. Ίσως είδαν τη δική μου εμφάνιση κάπως ότι θέλω να δείξω ένα σώμα. Εγώ ήθελα να δείξω την αλήθεια. Δεν με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια. Υπήρχαν πάντως”, κατέληξε.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.