Με Κωνσταντέλια στην αποστολή αλλά...

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ταξιδεύει στον Βόλο αλλά η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή καθώς λόγω ίωσης σήμερα δεν προπονήθηκε. Εκτός αποστολής μένει για ακόμη ένα παιχνίδι και ο ανέτοιμος Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης κι η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος θα κριθεί αύριο, ανάλογα με την κατάσταση του παίκτη».

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.