Θεσσαλονίκη: Σύσκεψη υπό τον Αγγελούδη για την καθαριότητα

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Η Καθαριότητα μπαίνει από σήμερα σε πρώτο πλάνο για τη νέα διοίκηση στον δήμο Θεσσαλονίκης που ανέλαβε χθες επίσημα τα καθήκοντά της.

Με τα αρνητικά σχόλια από πολίτες και επισκέπτες να έχουν πάρει φωτιά για την εικόνα που είχε η πόλη την εορταστική περίοδο με τους ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων, ο νέος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης θα πραγματοποιήσει σήμερα μια μεγάλη κλειστή σύσκεψη για αντικείμενο το μείζον ζήτημα της Καθαριότητας. Ήδη, χθες, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Αγγελούδης συναντήθηκε με τον Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου.

Στη σημερινή σύσκεψη θα εξεταστεί το σχέδιο που έχουν καταστρώσει οι συνεργάτες του κ. Αγγελούδη και το πώς αυτό θα αρχίσει να υλοποιείται προκειμένου να καθαρίσει άμεσα η πόλη. «Εκεί πονάει η Θεσσαλονίκη και εκεί έπρεπε να ρίξουμε το βάρος. Δεν υπάρχουν περιθώρια για οποιαδήποτε καθυστέρηση», επισήμανε χθες ο κ. Αγγελούδης, επαναλαμβάνοντας ότι η Καθαριότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκησή του.

Τη μεγάλη μάχη με τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη θα δώσει η νέα διοίκηση με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας Γιώργο Δημαρέλο, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κίρλα και τον πρώην αντιδήμαρχο Θανάση Παππά, ο οποίος αναλαμβάνει θέση συμβούλου στον νέο δήμαρχο.

Οι τρεις τους θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο στις γειτονιές αλλά και στο κέντρο της πόλης, που δέχεται μεγάλο όγκο επισκεπτών οι οποίοι αντικρίζουν τους κάδους απορριμμάτων ξεχειλισμένους από σκουπίδια. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Γιώργος Δημαρέλος βάρος θα δοθεί και στα ογκώδη ώστε να καθαρίσει άμεσα η πόλη από ντουλάπες, καναπέδες, είδη υγιεινής και μπάζα που βρίσκονται πάνω σε πεζοδρόμια.

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.