Σενάριο για Ρόουζ και Απόλλωνα Λεμεσού

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2023

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ παραμένει εκτός πλάνων της Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία ψάχνεται για να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιό του. Και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί σύντομα, μιας και ο 31χρονος αμυντικός φέρεται να βρίσκεται είναι πολύ κοντά στη μετακόμισή του στην Κύπρο, όπως τουλάχιστον αναφέρει στο Twitter το FootballScout.

Η φετινή σεζόν μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα καλή για τον πρώην παίκτη του Άρη, καθώς ο προπονητής του δεν τον έχει στα πλάνα του, δίνοντάς του μόνο δύο σύντομες συμμετοχές. Μάλιστα ήταν πιο… χρήσιμος για τις εφεδρείες, που παίζουν στην τρίτη κατηγορία, όπου κατέγραψε επτά συμμετοχές. 

Εδώ και καιρό λέγεται ότι η Λέγκια προσπαθεί να αποδεσμευθεί από τον έμπειρο αμυντικό. Όπως αναφέρει το FootballScout στο Twitter, ανά πάσα στιγμή θα υπάρξει μια αμοιβαία συμφωνία που θα ακυρώσει το συμβόλαιο του Ρόουζ, που έχει διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου 2024. Τα δημοσιεύματα όμως δεν τελειώνουν εκεί.

Ο έμπειρος στόπερ δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, μιας και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Λεμεσού. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.