Ο Άρης επιστρέφει με «απώλειες» στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2023

Ο Άρης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο χωρίς τους 3 βαθμούς, αλλά την ίδια στιγμή και με... 3 απώλειες. Παράλληλα, ο Άκης Μάντζιος πρέπει να σκεφτεί σε ποιο παιχνίδι δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει τον Βλαντιμίρ Νταρίντα.

Η «κάθοδος» στην Αθήνα αποδείχθηκε καθόλα αρνητική, καθώς ο Άρης όχι μόνο δεν κέρδισε την ΑΕΚ στην OPAP Arena αλλά έβαλε και τρεις παίκτες στο ιατρικό του δελτίο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μιχάλης Παναγίδης, Νέβεν Τζούρασεκ και Βλαντιμίρ Νταρίντα, οι οποίοι αποχώρησαν από το γήπεδο τραυματίες.

Για αυτούς τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες, το ιατρικό τιμ του χάρη έχει προγραμματίσει να υποβληθούν σ' εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτει θέμα απουσίας τους από το επόμενο παιχνίδι εναντίον του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (11/12).

Τέλος, «πονοκέφαλος» για τον Άκη Μάντζιο θα αποτελέσει και η περίπτωση του Βλαντιμίρ Νταρίντα, αφού Τσέχος χαφ έφτασε στο όριο των τριών καρτών. Αυτό συνεπάγεται πως ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» καλείται να επιλέξει σε ποιο παιχνίδι εκ των ΟΦΗ (εντός), Λαμία (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός) θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.