Νέο ξέσπασμα Λιάγκα: «Τόσο ξεφτίλας πια;»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2023

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός trapper περιέγραψε τη μέχρι τώρα εμπειρία του στην τηλεόραση, λέγοντας: "Η αλληλεπίδρασή μου με τους ανθρώπους της τηλεόρασης, με εκπομπές που σχολίαζαν είναι μέρος όλου αυτού του -δεν θα το χαρακτηρίσω τσίρκο, θα είμαι πιο ευγενής- έργου".

Μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων, Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: "Εγώ διαφωνώ γιατί είπε για "τσίρκο" και το πήρε πίσω. Είχε δίκιο, η τηλεόραση είναι τσίρκο ξεκάθαρα. Ένα μεγάλο τσίρκο, ένα μεγάλο reality".

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε τη σκέψη του στους συνεργάτες του: "Βλέπετε ανθρώπους το βράδυ να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις και να φωτογραφίζονται μαζί γελώντας αγκαλιασμένοι και την επόμενη μέρα από τις εκπομπές τους να βρίζουν οι μισοί τους άλλους μισούς. Φανταστείτε κατ’ ιδίαν τι λένε όλοι αυτοί για τους άλλους μισούς που χθες το βράδυ σε εκδήλωση ήταν αγκαλιά. Εγώ δεν φωτογραφίζομαι αγκαλιά με κανέναν, παρά μόνο με εσάς που είστε της εκπομπής μου".

Ο ίδιος συνέχισε σε έντονο ύφος: "Φωτογραφίζονται μαζί και μετά βρίζονται. Χυδαία πράγματα. Βρίζουν τους παρουσιαστές των εκπομπών που είναι, ντροπή. Πώς πάνε το βράδυ στο σπίτι τους και κοιμούνται καλά αυτοί οι άνθρωποι; Τόσο ξεφτίλας πια; Να βρίζεις τον παρουσιαστή της εκπομπής σου χυδαία και μετά να βγαίνεις δημόσια και να λες "είμαι ευτυχισμένος"; Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα".

Κλείνοντας, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε: "Γενικότερα το λέω, μη βάλετε πάλι κάποια φάτσα δίπλα".

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.