ΠΑΟΚ λατρεία, στη Γερμανία

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει. Ξεπερνά τα όρια της ποδοσφαιρικής λογικής. Τα εισιτήρια που αναλογούν στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ αγγίζουν τα 2.700. Αυτά θα πάρει η ΠΑΕ και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία διάθεσης με το sold out να έχει καταγραφεί. Η ζήτηση όμως – χωρίς υπερβολή – είναι 20πλάσια!!!

Συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ. Έχει γίνει στο παρελθόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το ανέφερε τις προάλλες ο Τέλης Καρασαββίδης μιλώντας στο Metropolis 95,5. Το είπε και ο Χρήστος Δημόπουλος. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διαθέσει το σύνολο των εισιτηρίων που αντιστοιχούν στο γήπεδο της Άίντραχτ (δηλαδή περισσότερα από 50.000), εάν του δίνονταν αυτή η ευκαιρία.

Το άκρως εντυπωσιακό, είναι πως εκτός από τους χιλιάδες ομογενείς που ζουν στην Γερμανία και υποστηρίζουν παθιασμένα τον Δικέφαλο στην συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με προορισμό την Φρανκφούρτη, χιλιάδες ακόμη που ζουν στην Βόρεια Ελλάδα.

Και το ερώτημα είναι απλό: Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για την διαμονή τους, αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια του αγώνα, τι θα κάνουν;

Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν, οι περισσότεροι θα αρκεστούν στην παρακολούθηση του αγώνα από την τηλεόραση και παράλληλα σε ένα ταξίδι αναψυχής στην γερμανική πόλη.

Οι φίλαθλοι της Άιντραχτ γεμίζουν το γήπεδό τους, δεν διανοούνται ότι θα δώσουν εισιτήρια σε φιλάθλους άλλης ομάδας και όπως γίνεται κατανοητό, για το συγκεκριμένο θέμα και την προοπτική εξυπηρέτησης χιλιάδων Ελλήνων υπάρχει αδιέξοδο.

Σε κάθε περίπτωση οι 2.700 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο γήπεδο, αναμένεται να δημιουργήσουν μία θερμή ατμόσφαιρα και θα υποστηρίξουν με πάθος την ομάδα για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο παροξυσμός είναι δικαιολογημένος και οφείλεται στο πολύ μεγάλο πάθος που έχουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου.

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε, πως πολλοί ήταν αυτοί που εκτιμούσαν πως αρκετοί φίλαθλοι της Άιντραχτ θα έδιναν εισιτήρια σε φίλους του ΠΑΟΚ, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Και για λόγους ασφαλείας. Πρέπει να αναφέρουμε πως τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για την είσοδο στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.