Δεν έγινε ποτέ κρούση του ΠΑΟΚ στον Λημνιό αυτό το καλοκαίρι

Κώστας Πετρωτός12 Σεπτεμβρίου 2023

Ενα δημοσίευμα της BILD σχετικά με το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Λημνιός να επιστρέψει στην Ελλάδα, ήταν αρκετό για να γεννήσει παραφιλολογία σχετικά με την πιθανότητα ο 25χρονος διεθνής άσος να ξαναγίνει κάτοικος Τούμπας.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν υπήρχε ουδέποτε θέμα Λημνιού στον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι και αυτό γιατί ούτε ο Δικέφαλος, ούτε ο ίδιος ο παίκτης το επεδίωξαν ποτέ.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Υπάρχει έναν δεδομένο: Μεταξύ Λουτσέσκου και Λημνιού υπάρχει σχέση αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης από την συνύπαρξη τους στον ΠΑΟΚ στην πρώτη θητεία του Ρουμάνου τεχνικού. Ο 54χρονος τεχνικός θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τον Λημνιό κι αυτό είναι επίσης δεδομένο. Ωστόσο, ουδέποτε έγινε από πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, κάποια κρούση μέσα στο καλοκαίρι στον Βολιώτη άσο και στο περιβάλλον του.

Από την άλλη, και ο ίδιος ο Λημνιός δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα. Θεωρεί ότι έχει ακόμη πράγματα να πετύχει στο εξωτερικό, να εκπληρώσει στόχους που του στέρησε ως τώρα ο σοβαρός τραυματισμός του.

Ο 25χρονος εξτρέμ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την Κολωνία-και μάλιστα με απολαβές που φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως-και έχει αρχίσει την σεζόν ως παίκτης της γερμανικής ομάδας. Ο ίδιος περιμένει πώς και πώς την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στην Μπουντεσλίγκα και θα δουλέψει σκληρά γι’ αυτό.

Το ποιο είναι θα είναι το μέλλον του θα το δείξει ο χρόνος. Αν μέχρι τον Ιανουάριο εν ενεργοποιηθεί από τους «τράγους», τότε είναι πιθανό να αρχίσει να ψάχνει άλλον σταθμό για την καριέρα του. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο η προοπτική του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.