Πρόεδρος ΕΠΣ Κιλκίς: «Όλοι ανταποκρίθηκαν για να σώσουν τον 33χρονο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2023

Για τον θάνατο του 33χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο Κιλκίς μίλησε αναλυτικά στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Κώστας Παταράς που είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κιλκίς.

Ήταν πολύ δύσκολα να διαχειριστεί τα έντονα συναισθήματα που τον διακατείχαν. Ο κ. Παταράς μίλησε για το τραγικό περιστατικό. Και είπε τα εξής:

“Δεν μπορώ να περιγράψω εύκολα αυτό το οποίο συνέβη. Είναι ένα τραγικό συμβάν. Το βιώσαμε όλοι γιατί ήμασταν εκεί παρόντες. Το όλο περιστατικό το κάνει πιο τραγικό, εξαιτίας της παρουσίας του πατέρα του, που ήταν γενικός αρχηγός και ακόμη του αδελφού του, που βρισκόταν στις εξέδρες.

Το τραγικό συμβάν έγινε μέσα στο γήπεδο. Κινήθηκαν οι πάντες γρήγορα. Και ο διασώστης που θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους και έτρεξε αμέσως. Και ο διαιτητής έτρεξε γρήγορα. Πήρε τον απινιδωτή ο διαιτητής από τον πάγκο και τον πήγε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο. Εκαναν κάρπα στον 33χρονο, το ασθενοφόρο ήρθε σε 20 λεπτά. Αλλά τελικά δεν τα κατάφερε το παιδί. Δεν μπόρεσαν δυστυχώς να τον επαναφέρουν.

Είχα δει και την κάρτα υγείας του 33χρονου. Και τα καρδιογραφήματα που έκανε ο νεαρός, δεν του έδινε κάτι το αρνητικό. Το καρδιογράφημα το έκανε στις 5 Σεπτεμβρίου και ανανέωσε την κάρτα υγείας.

Θα σας πω ακόμη ότι ο γιατρός είναι οικογενειακός φίλος, γνώριζε πολύ καλά τον 33χρονο. Είναι υποχρεωτικές οι εξετάσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές. Όμως διαπιστώσατε πολύ καλά τι συνέβη. Για την έκδοση της κάρτας υγείας, προέχουν το ιατρικό ιστορικό, το καρδιογράφημα και τα ακροαστικά.

Η νεκροτομή θα γίνει το πρωί της Τρίτης. Τότε θα διαπιστωθεί η πραγματική αιτία της απώλειας του 33χρονου. Άλλο κακό να μην μας βρει”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.