Τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας

Metrosport Team03 Αυγούστου 2023

Συγκάτοικος και ομοεθνής του 26χρονου Μπαγκλαντεσιανού, που βρέθηκε διαμελισμένος σε σακούλες στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων στα Χανιά, εκτιμάται ότι είναι ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με το neakriti, ο δράστης τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τη σορό του Μπλαγκαντεσιανού ενώ το κεφάλι και τα πόδια του βρέθηκαν στην Ανακύκλωση.

Στις σακούλες βρέθηκε απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι. Αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχε γίνει στα Χανιά όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά στο Ρέθυμνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σακούλες με τα μέλη του νεκρού όπως το κεφάλι που βρέθηκε πρώτο, τεμαχίστηκε στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, απορρίφθηκε σε κάδους ανακύκλωσης και οι κάδοι ανακύκλωσης μεταφέρθηκαν στα Χανιά. Το κεφάλι βρέθηκε πάνω στους ιμάντες κατά τη διαδικασία της διαλογής.

Η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του νεκρού και πιο συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί, και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

Βρέθηκε μπαλτάς με ίχνη αίματος στο διαμέρισμα

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας η προανάκριση συνεχίζεται, όμως αρκετά στοιχεία για να «δέσει» το παζλ της ειδεχθούς δολοφονίας προέκυψαν από μαρτυρίες μέσα από τις οποίες εντοπίστηκε το σπίτι που διέμεναν θύμα και δράστης.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμα στο Ρέθυμνο, όπου εντόπισαν κηλίδες αίματος, oι οποίες, βάσει DNA, ταίριαζαν με τη σορό που βρέθηκε. Στο διαμέρισμα βρέθηκε και ένας μπαλτάς, στον οποίο υπήρχαν ίχνη αίματος.

Οι δύο συγκάτοικοι από το Μπαγκλαντές φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές, καθώς εμπλέκονταν σε διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.