Ο Λουτσέσκου «βλέπει» στον Βρακά έναν πολυθεσίτη

Metrosport Team14 Ιουλίου 2023

Αν πάρει κανείς τα δεδομένα για κάθε έναν από τους δανεικούς που επέστρεψαν φέτος και συμμετέχουν στην προετοιμασία, εκείνος που ξεχωρίζει με την απόδοσή του είναι ο Γιώργος Βρακάς.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε κορυφαίος του Λεβαδειακού στην περσινή σεζόν, έχει καταφέρει να «τραβήξει» το ενδιαφέρον του Ραζβάν Λουτσέσκου και το αξιοσημείωτο είναι ότι σε τρία φιλικά παιχνίδια έχει χρησιμοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Στο πρώτο παιχνίδι με την Στεάουα που αγωνίστηκε για 45 λεπτά, μέχρι να περάσουν αλλαγή ο Κωνσταντέλιας και ο Αντρίγια ήταν στην θέση 10 με τον Κανίς και τον Ρικάρντο στα άκρα.

Στην αναμέτρηση με την Γκόου Αχέντ, στα περίπου 30 λεπτά που έπαιξε, ο Ηπειρώτης άσος χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του ΠΑΟΚ στα άκρα και παραλίγο να σκοράρει κιόλας. Και, τέλος, στο παιχνίδι με την Γκενκ (έπαιξε επίσης για μισή ώρα) πήρε θέση δίπλα στο Γιαξή στην μεσαία γραμμή, ρόλο που δούλευε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις, απόντος του Ντόουγκλας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λουτσέσκου βλέπει στο πρόσωπο του Βρακά διάφορα θετικά στοιχεία και γι’ αυτό τον δοκιμάζει σε διάφορους ρόλους. Ο Βρακάς από νωρίς δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει έναν χρήσιμο πολυθεσίτη στον νέο ΠΑΟΚ, ίσως, όμως, μέσα από αυτή την διαδικασία δείξει εν τέλει σε ποιο ρόλο θα ήταν χρησιμότερος σε μία ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος, πάντως, είναι πολύ χαμηλών τόνων, δεν ακούγεται πολύ ούτε μέσα στο γήπεδο, ούτε έξω από αυτό. Ενα άλλο στοιχείο που ξεχωρίζει στην περίπτωση του Βρακλά είναι το πόσο έχει δουλέψει πάνω στο κορμί του. Μία πρώτη ματιά αρκεί να πείσει ότι ο Γιώργος Βρακάς είναι από τους παίκτες που δεν άφησαν τα χρόνια των δανεισμών να πάνε χαμένα, αλλά δούλεψε αρκετά για να βελτιωθεί και να διεκιδκήσει ευκαιρία στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.