ΣΥΡΙΖΑ: Ομόφωνα πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος, παρουσία Τσίπρα η συνεδρίαση

Metrosport Team03 Ιουλίου 2023

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο Σωκράτης Φάμελλος θα είναι ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισαν οι βουλευτές του κόμματος στην πρώτη συνεδρίαση μετά την ορκωμοσία της Βουλής. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το «παρών».

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7), μετά την ορκωμοσία των 300 βουλευτών. Ο διευθυντής της ΚΟ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στην έναρξη της διαδικασίας απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας «Πρόεδρε, Αλέξη Τσίπρα, σε ευχαριστούμε για όλα» με όλη την αίθουσα να χειροκροτά.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας για το προεδρείο. Όπως εξήγησε, η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από τους βουλευτές του κόμματος. Επιπλέον, αντιπρόεδρος της Βουλής θα αναλάβει η Όλγα Γεροβασίλη ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ορίστηκαν οι Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς και Θεοδώρα Τζάκρη.

Οι διαδικασίες εξελίχθηκαν παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν κανονικά στην αίθουσα ως απλός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.