Έλενα Ακρίτα για παραίτηση Αλέξη Τσίπρα: Είναι «προσωρινή αποχώρηση»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2023

Η Έλενα Ακρίτα χαρακτήρισε «προσωρινή αποχώρηση» την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα εκτιμώντας ότι υπάρχουν «τιμητικοί και ουσιαστικοί ρόλοι που θα μπορούσε να επιλέξει».

«Δεν χρησιμοποίησε τη λέξη παραίτηση, είπε παραμερίζω για να μπει το νέο κύμα. Δεν φεύγει, δεν πάει σπίτι του, θα είναι στα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει εποπτεία, δεν συνταξιοδοτείται» σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν παραιτήθηκε και δεν είναι μια ανάσα που χρειάζεται να πάρει από μια εξοντωτική διπλή αναμέτρηση μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει στα επόμενα βήματά του, ψυχραιμία, μην παθαίνουμε υστερία, όλα θα γίνουν στην ώρα τους σε άμεσο χρόνο» πρόσθεσε η Έλενα Ακρίτα.

Στην ερώτηση που της έγινε κατά την παρουσία της στο Action24 για το αν περίμενε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, η Έλενα Ακρίτα απάντησε «δεν ξέρω αν το περίμενα. Σε προσωπικό επίπεδο όταν δεν θέλεις κάτι να γίνει, δεν το περιμένεις. Θα ήθελα να παραμείνει. Θεωρώ γενναία και δυναμική την απόφασή του. Πιστεύω ότι θα είναι στα πράγματα την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα επανακάμψει ο Τσίπρας. Νομίζω ότι υπάρχει λύση εάν και όταν έχουμε καινούργιο αρχηγό, μπορεί να είναι δίπλα του. Υπάρχουν ρόλοι εξαιρετικά τιμητικοί και ουσιαστικοί που θα μπορούσε να επιλέξει. Κανείς δεν ζεσταίνει την καρέκλα για κανέναν», είπε η Έλενα Ακρίτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.