Νίκος Παππάς για Δήμο Αθηναίων: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εκφράζει απόλυτα»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2023

Ο αρραβώνας Νίκου Παππά ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων φαίνεται πως έληξε άδοξα μετά και την εκλογική ήττα της 25ης Ιουνίου.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας που είχε αποκαλύψει πως επιθυμούσε να κατέβει στις αυτοδιοικητικές είπε πως το κόμμα δεν τον εκφράζει.

«Ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι πως δεν είναι τόσο αχνό και αθώο αυτό το περιβάλλον, είναι λίγο τοξικό για εμένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω είναι για να προσφέρω. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του» είπε στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Παππάς.

«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια από εκεί και πέρα είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα αλληλεπίδραση στο παρελθόν και διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρ' όλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτή την πόλη», επεσήμανε.

Η είσοδος των Σπαρτιατών στη Βουλή «δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη, είδαμε και τη Νίκη να μπαίνει στη Βουλή, την Ελληνική Λύση. Είδαμε και μία κυβέρνηση να στελεχώνεται από τύπους σαν τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη. Ας μην υποκρινόμαστε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω, επιβιώνει. Πλέον είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στο βόθρο της Ιστορίας μία και καλή.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του «δεν στερήθηκα τίποτα, είχα έντονη κοινωνική ζωή». «Τα φλερτ μου δεν με ζούσαν τόσο πολύ. Μία σχέση ουσιαστική έκανα στη ζωή μου για πολλά χρόνια και νομίζω πως είχε προσαρμοστεί στα δεδομένα μου και εγώ στα δικά της», είπε.

«Δεν είμαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μία σχέση έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι τώρα πλέον είμαι κακή επιρροή για τις κοπέλες των φίλων μου, παλιά ήμουν πιο ατίθασος. Πλέον είμαι ένας υπέροχος τύπος που μόνο καλή επιρροή μπορώ να είμαι για τον οποιοδήποτε», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.