Ματς επιβίωσης για τον Κοτάρσκι

Metrosport Team24 Ιουνίου 2023

Το δεύτερο ματς για τη φάση των ομίλων στο Euro 21 δίνει σήμερα η Κροατία του Κοτάρσκι. Στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Κροατία με 2-0 και αυτό σημαίνει πως αν θέλει αν έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει σήμερα στις 21:45 να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην ισχυρή Ισπανία.
Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες πρόκρισης θα ελαχιστοποιηθούν για την Κροατία που είναι ουραγός του ομίλου μαζί με την Ρουμανία. Αν μάλιστα η Κροατία ηττηθεί και την ίδια στιγμή η Ουκρανία κερδίσει την Ρουμανία, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για τους Κροάτες.


«Τελικός» και για Ντάντας

Στην ίδια μοίρα με την Κροατία είναι και η Πορτογαλία του Ντάντας. Στην πρεμιέρα του τουρνουά γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Γεωργία και έτσι σήμερα στις 19:00 πρέπει να μην χάσει σε κάθε περίπτωση από την Ολλανδία. Η Πορτογαλία είναι η ομάδα που δεν έχει βαθμό στον όμιλο αφού στο άλλο ματς της πρεμιέρας Ολλανδία και Βέλγιο έμειναν στο 1-1. Συμπερασματικά τόσο για τον Κοτάρσκι όσο και για τον Ντάντας είναι μια αγωνιστική που θα κρίνει πολλά για το μέλλον των Εθνικών τους Ομάδων στο τουρνουά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.