Αναστασιάδης: «Ο Ηρακλής που εμείς αγωνιστήκαμε δεν έχει κοινά στοιχεία με τον σημερινό Ηρακλή»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο βετεράνος άσος του Ηρακλή, ο Σάκης Αναστασιάδης. Αναφέρθηκε σε μία συνάντηση στην οποία ήταν παρόντες βετεράνοι παίκτες της μεγάλης ομάδας του Ηρακλή και δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στον ιστορικό σύλλογο, αυτή την χρονική περίοδο.

Ερωτηθείς για την συνάντηση στην οποία ήταν παρόντες οι βετεράνοι άσοι της ομάδας, τόνισε τα εξής: “Το είχαμε προγραμματίσει εδώ και αρκετές ημέρες. Μπορεί να είμαστε βετεράνοι του Ηρακλή αλλά κάνουμε και παρέα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μία επικοινωνία όλο τον χρόνο. Είμαστε φίλοι περισσότερο και λιγότερο βετεράνοι παίκτες. Δεν ήρθε ο "Βάσια", κάτι προέκυψε στο τέλος. Ίσως έρθει ο Βασίλης Χατζηπαναγής την επόμενη φορά στην συνάντηση που θα κάνουμε. Για το σήμερα του Ηρακλή το πρόβλημα δεν λύνεται με ευχές. Λύνεται μόνο εάν έρθει ένας παράγοντας δυνατός οικονομικά που θα μπορέσει να βοηθήσει το κλαμπ.

Όσο για τους βετεράνους του Ηρακλή μπορώ να αναφέρω ότι δεν έχουμε καμία επαφή με αυτή την ομάδα. Ο Ηρακλής που εμείς αγωνιστήκαμε δεν έχει κοινά στοιχεία με τον σημερινό Ηρακλή. Ο Ηρακλής παρουσιάζεται με νέα ονόματα, με νέα ΑΦΜ. Τον αναγνωρίζουμε σαν Ηρακλή αλλά δεν είναι αυτός που δημιουργήσαμε, με τεράστια ιστορία. Τότε όλη η Ελλάδα μιλούσε για το καλύτερο ποδόσφαιρο που έπαιζε εκείνη η ομάδα. Με αυτά που ζήσαμε εμείς, δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε όσα περάσαμε και κυρίως όσα γίνονται σήμερα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.