Άρης: Επιμένουν οι Δανοί για ενδιαφέρον για τον Πιόνε Σίστο

Metrosport Team11 Ιουνίου 2023

Οι Δανοί δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν και πάλι το όνομα του Άρη στα μεταγραφικά ρεπορτάζ τους, εμπλέκοντας ξανά τους «κιτρινόμαυρους» στην κούρσα διεκδίκησης του 28χρονου εξτρέμ Πιόνε Σίστο. Μάλιστα, στα σχετικά δημοσιεύματα γίνεται λόγος και πρόθεση αγοράς των δικαιωμάτων του από την ελληνική ομάδα.

Σενάριο το οποίο φαντάζει δύσκολο, αφού ζήτημα αγοράς παίκτη και μάλιστα με κόστος περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ δεν τίθεται για τον Άρη. Παρά το γεγονός αυτό, οι Δανοί εμπλέκουν εκ νέου τους «κίτρινους» με το μεταγραφικό μέλλον του παίκτη.

 Όπως ακριβώς έκανε πριν από περίπου τρεις μήνες έτσι και τώρα, η «tipsbladet» αναφέρει ότι… «η Μίντιλαντ θα δει αν μπορεί να παραχωρήσει τον Πιόνε Σίστο. Το τίμημα για τον 28χρονο είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ καθώς εκεί ήταν οι προσφορές των Μπεσικτάς, Μάλμε οι οποίες είχαν καταθέσει προσφορές στην αρχή της χρονιάς. Ενδιαφέρον έχει επίσης η Κόνιασπορ αλλά και ο Άρης από την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τα εως τώρα γνωστά δεδομένα, την αρχή της περασμένης σεζόν η Μάλμε είχε συμφωνία με τη Μιντιλαντ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη για ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ αλλά η εμπλοκή της Μπεσικτάς οδήγησε στο «ναυάγιο» του deal. 

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, γι’ αυτόν τον λόγο η Μίντιλαντ θέλει να τον παραχωρήσει στη διάρκεια του φετινού καθώς γνωρίζει ότι τον ερχόμενο Γενάρη ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα συμφωνίας με άλλον σύλλογο και η ίδια δεν θα καρπωθεί το παραμικρό.

Την φετινή σεζόν, ο Σίστο αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια με πέντε γκολ και μία ασίστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Η Μίντιλαντ είχε εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ από την πώληση του παίκτη στη Θέλτα το καλοκαίρι του 2016 αλλά τον πήρε πίσω τον Σεπτέμβριο του 2020 καταβάλλοντας 2.5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.