«Ο Άρης πρέπει να στοχεύσει πιο ψηλά, έχει αξία ο Ουάρντα»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2023



Στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας για τον Άρη και την προετοιμασία της ομάδας που έχει ως στόχο να επιστρέψει δυναμικά στην Ευρώπη και παράλληλα να ανέβει περισσότερο στην Ελλάδα.

Ο Ζαραδούκας στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής αρχικά για την μεταγραφική ανομβρία που επικρατεί σε όλες τις ομάδες. Τόνισε μάλιστα:


“Ο προγραμματισμός σε όλες τις ομάδες αργεί. Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο ρόστερ πολύ σύντομα. Όσο για την πώληση του Μαζικού, ο Άρης θέλει να κάνει ριζική ανανέωση. Φέτος δεν πήγε ψηλά. Το να παλεύει με τον Βόλο για μία θέση στην Ευρώπη σημαίνει ότι δεν είναι ψηλά ο πήχης. Πρέπει να ανέβει ψηλότερα. Του χρόνου πρέπει να είναι καλύτερος από την περσινή σεζόν. Δεν μου αρέσει να βλέπω τον Άρη να είναι σε ανταγωνισμό με τον Βόλο. Πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς”.


- Πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει στροφή της ομάδας σε Έλληνες παίκτες αξίας;

“Αυτή η ερώτηση μας δίνει το ερέθισμα για να κάνουμε μία μεγάλη συζήτηση. Ο Αστέρας στρέφεται στην ελληνική αγορά. Βλέπω πως όλοι αφοσιώνονται σε αυτή την κατεύθυνση και υπάρχουν υποδομές. Το μέλλον αρχίζει για το ελληνικό ποδόσφαιρο”.


- Έχει προταθεί ο Ουάρντα; Θα τον ήθελες πίσω στον Άρη;

“Ξέρουμε την αξία του Ουάρντα. Θέλει μία ιδιαίτερη προσοχή. Δεν ξέρω πως αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και τι έχει συμβεί. Έχω παίξει αντίπαλος του. Τον εκτιμώ. Μακάρι να έρθει και να παίξει. Είναι πολύ καλός παίκτης, υπάρχουν ιδιαιτερότητες και μπορούν να τον κουμαντάρουν όπως πρέπει. Υπάρχουν οι άνθρωποι στον Άρη που μπορούν να τον κουμαντάρουν”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.