Άρης: Οι πωλήσεις μπορούν να περιμένουν

Βασίλης Βλαχόπουλος09 Ιουνίου 2023

Σχέδιο πωλήσεων υπάρχει αλλά για να εφαρμοστεί θα πρέπει οι προσφορές να συνάδουν με τις οικονομικές απαιτήσεις του Αρη. Προς το παρόν αυτό δεν συμβαίνει κι έτσι μετά τον Φαμπιάνο Λέισμαν, βαλίτσες για Θεσσαλονίκη ετοιμάζει και ο Λούις Πάλμα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ονδούρας ενόψει του Golden Cup.



Στο διάστημα των τελευταίων δύο-τριών μηνών, ο Αρης πήρε στα χέρια του προσφορές για την πώληση του Λούις Πάλμα, καμία ομάδα όμως δεν έφτασε στο οικονομικό ορίζοντα που έχουν θέσει οι «κίτρινοι». Για την ακρίβεια εμφανίζονται απρόθυμοι στην παραχώρηση του παίκτη σε πρόταση μικρότερη των 4.5 - 5 εκατομμυρίων ευρώ συνυπολογίζοντας ότι από αυτό το ποσό τους αναλογεί (περίπου) το 75%.

Το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στην παλιά ομάδα του νεαρού επιθετικού (σ. σ. Ντεπορτίβο Βίντα) αλλά και στους εκπροσώπους του (Ελληνα και ξένο). Χθες, τα media της Σκοτίας έγραψαν ότι η Ρέιντζερς δεν προτίθεται να βελτιώσει την οικονομική προσφορά της και άφησαν να εννοηθεί ότι δεν θ’ ανέβουν πάνω από τα 2.6 εκατομμύρια αγγλικών λιρών, δηλαδή 3 εκατ. ευρώ. Την ίδια προσφορά είχε καταθέσει και η Αντερλεχτ.

Ως εκ τούτου, το ενδεχόμενο να πάει πίσω το ζήτημα των πωλήσεων θα πρέπει να θεωρείται το επικρατέστερο εκτός κι αν υπάρξει αλλαγή πολιτικής από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ο δε Λουίς Πάλμα ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη καθώς φαίνεται να κλείνει οριστικά και το κεφάλαιο «εθνική Ονδούρας». Ο 23χρονος βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό (σ. σ. Ντιέγκο Βάσκες), γι’ αυτόν τον λόγο ο τελευταίος δεν τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και δεν προτίθεται να το κάνει ενόψει του Golden Cup που θα διεξαχθεί από τις 25 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου σε Καναδά και Μεξικό.

Τούτο βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό για τον Αρη καθώς θα έχει τον Πάλμα στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Κι εκεί εξάλλου μπορεί να ανεβάσει την αγοραστική αξία του. Βαλίτσες για Θεσσαλονίκη ετοιμάζει και ο Φαμπιάνο Λέισμαν με τη διαφορά ότι δεν επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση περί πρότασης από ρωσική ομάδα. Η Κράσνονταρ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μέχρι χθες δεν είχε επανέλθει, οπότε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στη βάση του διατηρώντας όμως ανοιχτή επαφή με τον Αρη για το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.