Aποκαλύψεις Τριανταφυλλόπουλου για τη δολοφονία Ρουμπέτη, τη σχέση με τον Ολυμπιακό και το αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ

Metrosport Team09 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τη δολοφονία του Ρουμπέτη, τη σχέση του με τον Ολυμπιακό και το όχημα που ανήκε στον ΣΚΑΪ.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στις δηλώσεις του υποστήριξε για την προ ημερών δολοφονία του Ρουμπέτη (εργαζόταν στην ασφάλεια στο Καραϊσκάκη - είχε καταδικαστεί ως συνεργός για δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού του Φιλλόπουλου πριν από αρκετά χρόνια) στην Αθήνα από αγνώστους που είχαν καλάζνικοφ μεταξύ των άλλων τα εξής: “Είναι απλό γιατί δημοσιεύτηκε η πληροφορία στο zougla.gr και όχι σε άλλα μέσα ενημέρωσης στην Αθήνα. Η εξίσωση είναι απλή. Εγώ είμαι εγώ και οι άλλοι είναι οι άλλοι. Για αυτό τον λόγο δεν το έχουν οι άλλοι το θέμα.

Θα τους κυνηγάει και η θύρα 7 και η θύρα 13. Από τις θύρες θα πάμε στο πείραμα τώρα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο Αλαφούζος με θωρακισμένο αυτοκίνητο του προστάτευε έναν οπαδό του Ολυμπιακού που κατηγορούνταν επί σειρά ετών για την δολοφονία οπαδού του Παναθιηναίκού.

Επίσης ο Μαρινάκης το να μην γνώριζε ότι αυτός που δολοφονήθηκε ήταν στην ασφάλειά του, ειλικρινά δεν το γνωρίζω.

Αλλά υπάρχουν ερωτήματα: Πως επιτρεπόταν στον δολοφονημένο Ρουμπέτη η είσοδος στα γήπεδα από την Λίγκα; Πως συνέβη κάτι τέτοιο; Πως έπαιρνε διαπίστευση και έμπαινε στα γήπεδα;

Ολοι έχουν διάφορους περίεργους τύπους”.

- Επικοινώνησες με κάποιον από αυτούς;

“Δια μηνυμάτων επικοινώνησα. Άστα τώρα θα γίνει μπλέξιμο μεγάλο και στην Λίγκα πρόεδρος είναι ο Μαρινάκης. Θυμίζω πως κυνήγησαν τον Σαββίδη επειδή φάνηκε το όπλο και είχε την αφέλεια να μην φοράει ένα ελαφρύ μπουφάν τότε. Δηλαδή μισό λεπτό, οι άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες κυκλοφορούν χωρίς όπλα; Το πιστεύετε; Είναι άμεσα η εμπλοκή αυτών των ανθρώπων με τον υπόκοσμο της νύχτας. Ο υπόκοσμος της νύχτας έχει περισσότερους κανόνες από τον υπόκοσμο της ημέρας. Σέβονται κάποια πράγματα. Αν δεν είσαι χωμένος σε συμμορίες σε σέβονται. Ακόμη και τον αστυνομικό που είναι καθαρός τον σέβονται.

Έχω ερμηνεία πως τα έχουν βρει οι κύριοι του ποδοσφαίρου μεταξύ τους. Υπάρχει μία ελάχιστη συμφωνία κυρίων. Και μία αγαστή συνεργασία. Κοροϊδεύουν τους... ούγκανους και εκείνοι κάνουν τις δουλειές τους. Τα θύματα είναι οι ανεγκέφαλοι και οι ανόητοι που σκοτώνονται μεταξύ τους”.

- Τι λέει η αστυνομία για αυτό που συνέβη; Έχεις ενημέρωση;

“Από την αστυνομία έμαθα πως έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν πως το θωρακισμένο αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν ο δολοφονημένος, είναι του Γιάννη Αλαφούζου. Το αυτοκίνητο θωρακισμένο είναι δυνατόν να έλειπε επί 15 ημέρες από το γκαράζ και δεν το πήρε κανένας χαμπάρι ; Κάποιον θέλει να καλύψει ο Αλαφούζος. Ακούγεται στο παρασκήνιο ότι το είχε δώσει στον Κομπότη. Και ο Κομπότης το έδωσε στον δολοφονημένο. Υπάρχει φωτογραφία του Αλαφούζου, του Κομπότη και του δολοφονημένου Ρουμπέτη σε σουίτα στην Λιβαδειά. Και αυτό ίσως είναι δικαιολογία. Όλοι ξέρουν τις τους περιμένει και τι διαφορές έχουν να λύσουν με άλλους. Μία άλλη πληροφορία λέει ότι την χάρη για να κυκλοφορεί με το θωρακισμένο αυτοκίνητο ο δολοφονημένος Ρουμπέτης, την ζήτησε ο Μαρινάκης από τον Αλαφούζο. Δεν ξέρω αν ισχύει. Είναι πάντως ακατανόητο όλο αυτό το οποίο συνέβη και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ένας συνεργός σε δολοφονία, ο Ρουμπέτης δούλευε στο Καραϊσκάκη στην ασφάλεια. Κάποια στιγμή η ιστορία πρέπει να λήξει. Έχει γίνει επάγγελμα αυτό. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις αυτοί οι Κύριοι. Πέσαμε και σε περίοδο εκλογών. Όλοι αυτοί έχουν άμεση σχέση με τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Και τώρα τρέμουν”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.