Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δοκίμασε ντολμαδάκια στον «αέρα» του Mega (vid)

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

O Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», όπου παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την πολιτική, την ζωή και την οικογένειά του.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για το φαγητό, τονίζοντας πως του αρέσουν τα ντολμαδάκια.

Έτσι, ο μάγειρας της εκπομπής, Τίμος Ζαχαράτος είχε φτιάξει ντολμαδάκια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τέλος της συνέντευξης πλησίασε στο σημείο όπου μαγειρεύει ο σεφ και δοκίμασε το αγαπημένο του φαγητό.

Η παρουσιάστρια αστειευόμενη του είπε να βαθμολογήσει τα ντολμαδάκια, αφού από αυτό θα εξαρτηθεί αν θα είναι ο Τίμος και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν δοκιμάσει απάντησε με χιούμορ: «10/10». Στην συνέχεια δοκίμασε και έδειξε να του αρέσουν πολύ.

Η Δανάη Μπάρκα τον ρώτησε αν του αρέσουν κι εκείνος απάντησε: «Τόσο που θα φάω και το υπόλοιπο».

«Εμένα μου αρέσουν πολύ τα γιαλαντζί. Τα ντολμαδάκια που έκανε η μάνα μου ήταν με κιμά. Η επόμενη πρόκληση είναι να δοκιμάσουμε τα ντολμαδάκια με κιμά», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια τον προσκάλεσε να πάει ξανά στην εκπομπή να τα μαγειρέψουν μαζί και της απάντησε ξανά με χιούμορ: «Μην το παρακάνουμε τώρα, δεν μαγειρεύω απολύτως τίποτα. Μ' αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, δεν μαγειρεύω τίποτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.