Ρεπόρτερ έσπρωξε άνδρα για να μην μπει στο πλάνο

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

Το όνομα της Σαμάνθα Ριβέρα μπορεί να μην… λέει πολλά στο ευρύ κοινό, ωστόσο η ρεπόρτερ του CBS Miami κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά μετά την μάχη (!) που έδωσε με άντρα που προσπάθησε να μπει στο πλάνο!

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης του τελικού του Stanley Cup στο Λας Βέγκας το βράδυ της Δευτέρας, με την Σαμάνθα να μεταδίδει το post game του αγώνα, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να εισβάλει στο πλάνο.

Η Σαμάνθα, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, άρχισε να σπρώχνει τον οπαδό-εισβολέα και στο τέλος κατάφερε να βγει νικήτρια!

«Έβλεπα δύο τύπους με την άκρη του ματιού μου. Φαινόταν σαν να με κοιτούσαν επίμονα λίγο πριν βγω στον αέρα, και νομίζω ότι κάποια στιγμή τους είδα να με δείχνουν. Ημουν όμως ήδη μπροστά στην κάμερα και φοβόμουν ότι θα ξεκινούσα νωρίτερα. Ήθελα να κάνω νόημα στον εικονολήπτη, αλλά δεν μπορούσα, οπότε απλά τον παρακολουθούσα. Και τότε ξαφνικά με πλησίασε και έβαλα το χέρι μου και τον έσπρωξα. Είχα ενοχληθεί πολύ. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις σχόλια του τύπου: “Είμαστε περήφανοι για σένα”, “Ωραία δουλειά”- αλλά μετά έχεις άλλους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργούν τα μέσα ενημέρωσης και λένε: “Γιατί ήσουν εκεί;”. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η θέση ήταν κρατημένη για εμάς. Η ασφάλεια ήταν εκεί. Δεν ξέρω γιατί δεν έδιναν τόσο μεγάλη προσοχή όσο εμείς, αλλά προφανώς μόλις με είδαν να τον σπρώχνω, τότε τον άρπαξαν», ανέφερε η Σαμάνθα.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.