Έλιοτ Πέιτζ: «Πριν κάνω αλλαγή φύλου, έκανα σεξ με συμπρωταγωνίστριά μου παντού και όλη την ώρα»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2023

Ο Έλιοτ Πέιτζ ισχυρίζεται ότι είχε ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τη συμπρωταγωνίστρια του Ολίβια Θέρλμπι στα γυρίσματα της ταινίας Juno και ότι έκαναν διαρκώς σεξ. Ο ηθοποιός στο βιβλίο του αναφέρει ότι αν και είχαν την ίδια ηλικία, η Θέρλμπι φαινόταν «πολύ μεγαλύτερη, ώριμη και προσγειωμένη. Ήταν σεξουαλικά ανοιχτή, είχαμε φοβερή χημεία μεταξύ μας και αυτό ήταν που με τράβηξε σε εκείνη.

Όπως γράφει οι δυο τους περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και μια μέρα η Θέρλμπι εκδηλώθηκε: «Με κοίταξε κατευθείαν και μου είπε ευθέως: "Μου αρέσεις πραγματικά"». Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τα συναισθήματα που είχε για την Θέρλμπι ήταν εξίσου δυνατά και αμοιβαία.

«Είχα μια ολοκληρωτική επιθυμία γι' αυτήν, με έκανε να την θέλω με έναν τρόπο που ήταν καινούργιος. Ήταν μια από τις πρώτες φορές που κάποιος με έκανε να θέλω να κάνω σεξ, η πρώτη φορά που ανοίχτηκα», έγραψε ο Πέιτζ.


Το ζευγάρι έκανε σεξ παντού και όλη την ώρα. «Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στα τροχόσπιτά μας στη δουλειά, μια φορά σε ένα μικροσκοπικό, ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα εστιατόριο... Νομίζαμε ότι ήμασταν διακριτικές. Η οικειότητα που ένιωθα με την Ολίβια έκανε την ντροπή μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να τελειώσει αυτό το αίσθημα της αθλιότητας που ένιωθα αναζητώντας το ποιος είμαι», έγραψε.

Η 36χρονη Θέρλμπι είχε αποκαλύψει ότι είναι αμφιφυλόφιλη σε συνέντευξή της το 2011 και είναι παντρεμένη με τον Ζακ Πιενάρ από το 2014.

Ο Πέιτζ όταν ήταν γυναίκα είχε αποκαλύψει το 2014 ότι είναι ομοφυλόφιλη ενώ τον Δεκέμβριο αποκάλυψε πως είναι τρανσέξουαλ.

Σε άλλο σημείο στα απομνημονεύματά της, έγραψε ότι είχε ερωτευτεί την ηθοποιό Κέιτ Μάρα όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία X-Men: Days of Future Past το 2014. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που του συνέβη όταν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά πριν κάνει τη φυλομετάβαση.

Ισχυρίστηκε ότι ένας γνωστός ηθοποιός (δεν αποκάλυψε το όνομά του) του είχε πει σε ένα πάρτι το 2014 στο Λος Άντζελες: «Θα σε γ… για να καταλάβεις ότι δεν είσαι γκέι. Αυτό δεν γίνεται. Απλώς φοβάσαι τους άνδρες».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.