ΠΑΟΚ: Θέλει και ομάδα και τα «κόζια» από την ΕΠΟ

Γιώργος Καστάνης06 Ιουνίου 2023

O σχεδιασμός, η οργάνωση μίας ομάδας, η απόκτηση παικτών πρώτης γραμμής που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά και να οδηγήσουν την ομάδα σε διακρίσεις και φυσικά σε τίτλους, είναι στοιχεία που αποτελούν το κύριο μέλημα των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Λουτσέσκου. Είναι φανερό πως εκεί που απέτυχε πέρυσι και πρόπερσι ο ΠΑΟΚ, πλέον πρέπει να πετύχει.

Όλοι αναμένουν με αγωνία τις κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου να αρχίζει σταδιακά να αλλάζει η κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ, όλοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και με βάση τα μηνύματα που εισπράττουμε και τα μεταφέραμε αναλυτικά στη Metrosport και στο metrosport.gr, ο Σαββίδης δικαιολογημένα απηύθυνε αυστηρές συστάσεις στους συνεργάτες του, για να μην επαναληφθούν λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.

Είναι όμως και το άλλο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων. Στην ομοσπονδία για την ακρίβεια. 

Στα τέλη Ιουνίου θα γίνει η καθοριστική γενική συνέλευση στην Αθήνα. Εκεί θα κριθούν πολλά. Υπήρξε μία συμφωνία κυρίων, η οποία τηρήθηκε απαρέγκλιτα από τον ΠΑΟΚ με εντολή του Σαββίδη. Αυτό πληροφορηθήκαμε και αυτό ισχύει. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά την 30η Ιουνίου. Μπορούν να αλλάξουν κάποιοι συσχετισμοί με μία νέα συμφωνία Κυρίων που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι; Θα το γνωρίζουμε πολύ-πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.