Λουτσέσκου: «Σκανάρει» μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ για την τελική έγκριση

Κώστας Πετρωτός05 Ιουνίου 2023

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τις σχεδόν δύο επιπλέον εβδομάδες σε ό,τι έχει να κάνει με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του στην Ευρώπη και αυτό το γεγονός έχει κάνει ακόμη πιο πιεστικό τον σχεδιασμό της νέας ομάδας του.

Η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου, το βασικό στάδιο προετοιμασίας από τις 3 ως τις 17 Ιουλίου και το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δείχνει και την ανάγκη που υπάρχει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει άμεσα παίκτες.


Ήδη ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάνει ξεκάθαρο ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες για την ενίσχυση. Πάνω απ’ όλα, η απόκτηση βασικού επιθετικού, μετά η έλευση ενός εξτρέμ που να μπορεί να παίξει στον άξονα και ενός κεντρικού μέσου και στην συνέχεια και ενός αριστερού μπακ.

Στην ΠΑΕ έχουν ήδη αρχίσει να συλλέγουν παίκτες με τα στοιχεία που ζητά ο προπονητής για τις συγκεκριμένες θέσεις, μάλιστα για τη θέση του φορ έχουν βρεθεί και οι στόχοι και σε όλη αυτή την διαδικασία απαιτείται έγκριση του προπονητή.

Ο Λουτσέσκου είναι εκείνος που κάνει το τελικό σκανάρισμα των παικτών και δίνει την έγκρισή του ή όχι.

Ακόμη και αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο Βουκουρέστι, ο 54χρονος τεχνικός, αφιερώνει καθημερινά πολύ χρόνο, πέρα από το να κάνει συσκέψεις με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ και την ομάδα, και στο να «σκανάρει» παίκτες,

Αφιερώνει πολύ χρόνο στο να παρακολουθεί βίντεο παικτών και στη συνέχεια να κάνει την, θετική ή αρνητική, εισήγησή του.

Μένει να φανεί ποιοι από όλους αυτούς θα έρθουν στην Τούμπα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.