Survivor: Ο Καραγκούνιας επέστρεψε χαμογελαστός και... πλουσιότερος

Metrosport Team05 Ιουνίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και εκείνος που τελικά έφυγε, ήταν ο Τάκης.

Να σας θυμίσουμε ότι όταν ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποφάσισε το κοινό να ανοίξει τον δρόμο του για την επιστροφή του στην Ελλάδα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος μετά από αρκετές υποψηφιότητες και τη στήριξη του κόσμου, επιστρέφει πίσω στην οικογένειά του, στο άκουσμα του ονόματος του Τάκη ο Νίκος Μπάρτζης φώναξε με όλη τη δύναμή του «Ναι», δείχνοντας ξεκάθαρα την ανακούφισή του που αποχωρούσε ο Τάκης.

Μετά και από αυτή την αποχώρηση, βρισκόμαστε πλέον στην τελική δεκάδα. Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, από το φετινό Survivor All Star πέρασαν 38 άτομα και πλέον έχουν απομείνει μόλις δέκα, κοινώς ξεκινάει η τελική ευθεία για το φινάλε του παιχνιδιού.

Ο Τάκης λοιπόν έφυγε από το survivor με γεμάτες τις τσέπες του και από χθες το βράδυ βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο παίκτης του ριάλιτι κατάφερε μέσα σε 21 εβδομάδες να πάρει περισσότερα χρήματα και από το έπαθλο που θα κερδίσει ο μεγάλος νικητής, δηλαδή ο Τάκης θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό 105.000 ευρώ.

Το gossip-tv.gr απαθανάτισε τον παίκτη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και ήταν ευδιάθετος και συνοδευόταν από τα άτομα της παραγωγής.

Δείτε καρέ καρέ την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

www.gossip-tv.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.