Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση σε επιθετικό πρώτης γραμμής

Κώστας Πετρωτός31 Μαΐου 2023

Το έχουμε γράψει και θα το υπογραμμίσουμε ξανά: η υπόθεση του φορ είναι αυτή που καίει όσο καμία τον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Είναι η θέση που ο Λουτσέσκου θέλει να δει άμεσα να βρίσκει η ΠΑΕ παίκτη που θα αποτελέσει την βασική επιλογή για την θέση του επιθετικού περιοχής στην νέα σεζόν.

Η έρευνα για να προταθούν συγκεκριμένοι παίκτες στον Ιβάν Σαββίδη γίνεται τόσο από τον Ζοσέ Μπότο και το τιμ του, όσο και από άλλους συνεργάτες της ΠΑΕ στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Στόχος είναι να γίνει προεργασία μέσα από την οποία θα επιλεγούν παίκτες που θα καλύπτουν τα «θέλω» του προπονητή και θα συμφωνούν όλοι ότι είναι αξιόλογες περιπτώσεις και θα παρουσιαστούν στον Ιβάν Σαββίδη για να δοθεί η έγκριση για τις τελικές διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν έναν από όλους στην Τούμπα.

Ήδη έχει εντοπιστεί μία περίπτωση διεθνούς επιθετικού που αγωνίστηκε φέτος σε ένα από τα κορυφαία Πρωταθλήματα της Ευρώπης και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του metrosport.gr και της «Μ», του έχει ήδη γίνει κρούση και το αργότερο σε μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντησή του για το αν δέχεται την πρόταση που του γίνεται. Ενδεχομένως παρόμοια διαδικασία να υπάρχει και με άλλον παίκτη.

Στόχος, όπως σημειώσαμε, να πάνε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη περιπτώσεις με όλα τα δεδομένα ξεκάθαρα και να δοθεί από τον ιδιοκτήτη της ομάδας το ΟΚ για την τελική διαπραγμάτευση, που δεν θα χρειαστεί να πάρει πολύ χρόνο. Επιπλέον, πληροφορία είναι ότι πρόκειται για παίκτη σε πολύ καλή ηλικία, ώριμο αλλά όχι βετεράνο με διαπιστευτήρια ποιότητας στην καριέρα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.