Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής της πρόσφερε 25.000 ευρώ για μια… βραδιά!

Metrosport Team30 Μαΐου 2023

Κατά τη διάρκεια μιας άκρως αποκαλυπτικής συνέντευξης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε πως έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση με αντάλλαγμα 25.000 ευρώ!

Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση. Έχει βρεθεί άντρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του.Ήταν ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου».

Επιπλέον πρόσθεσε πως χαίρεται ιδιαίτερα που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν δημόσια «για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι».


Ποιος της έκανε πρόταση;

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται με φανέλα μεγάλου συλλόγου κρύβεται πίσω από την εν λόγω πρόταση που δέχθηκε η influencer.

Το ίδιο πρόσωπο μάλιστα, φέρεται να έχει προσεγγίσει στο παρελθόν και άλλες γυναίκες της σόουμπιζ, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αρνήθηκε την πρόταση και μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα, δεν δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του.

www.mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.