Ο Ολιβέιρα δεν έκανε μια μικρή «θυσία» για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός26 Μαΐου 2023

Ας αρχίσουμε από μία διευκρίνιση για να μην τον αδικούμε. Ο Νέλσον Ολιβέρια βρέθηκε προχθές το απόγευμα στον Βόλο και δεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή, όχι από κανένα καπρίτσιο, αλλά επειδή αυτή ήταν η απόφαση της ΠΑΕ. Με δεδομένο ότι υπήρχε μέχρι την τελευταία στιγμή η εκκρεμότητα αν οι εκτός αποστολής παίκτες θα προσμετρούνταν στους 20 των διαθέσιμων, για κάθε ομάδα, διαπιστεύσεων, αποφασίστηκε, οι εκτός αποστολής μαζί με κάποιους γυμναστές να μεταβούν με βανάκι στο γήπεδο τις τελευταίες ώρες.
Ωστόσο, από τον Πορτογάλο υπάρχει ένα παράπονο. Στις τρεις τελευταίες προπονήσεις πριν τον τελικό, ο 32χρονος φορ έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος, κάτι που πολύ απλά σημαίνει ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί για 15, 20 λεπτά, έστω.

Τελικά δεν μπήκε στην αποστολή όπως ο ίδιος ο Λουτσέσκου αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου παραμονές του τελικού. Δεν έκανε αυτή την μικρή «θυσία» (αλήθεια κάθε παίκτης δεν είναι εκτεθειμένος σε κίνδυνο τραυματισμού όταν μπαίνει να παίξει στο γήπεδο;) για τον ΠΑΟΚ που, μην ξεχνάμε, την πρώτη σεζόν του στην ομάδα είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τον στήριξε παρέχοντάς του τα πάντα και φυσικά ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντί του.

Εχει κάθε δικαίωμα να νιώθει χολωμένος από την πορεία που πήραν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ (κάπου στον χειμώνα φαινόταν ότι θα μείνει, με κοινή επιθυμία Λουτσέσκου, Μπότο), καθώς έριξε και ο ίδιος κάπως τις απαιτήσεις του, έχοντας αποδεχτεί μία μικρή μείωση στις απολαβές του, αλλά στο τέλος η ΠΑΕ έβαλε στοπ στις διαπραγματεύσεις κρίνοντας ότι πρέπει να πάει για κάτι καλύτερο (και αυτό είναι δικό της δικαίωμα), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να βάλει πλάτη για τον ΠΑΟΚ. Να βοηθήσει σε ένα διάστημα του τελικού που, όπως φάνηκε, ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.