ΠΑΟΚ: Ξανά στο Conference και από τον δεύτερο προκριματικό!

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Η αποτυχία του Δικεφάλου να κατακτήσει το Κύπελλο έχει και συνέπειες για την πορεία της ομάδας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την επόμενη σεζον. Ο ΠΑΟΚ έχασε το τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και την ευκαιρία να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa.
Είχε μια δεύτερη ευκαιρία χθες αλλά την έχασε και αυτή με την ήττα στον τελικό Κυπέλλου. Επομένως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αναγκαστεί να παίξει στο Conference League. Θα αναγκαστεί να δώσει τον πρώτο του αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στις 27 Ιουλίου. Και μια εβδομάδα αργότερα στις 3 Αυγούστου το δεύτερο ματς.
Τον αντίπαλο του θα τον μάθει μέσα από κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου. Όμως ο ΠΑΟΚ για να μπει σε ομίλους θα πρέπει να αποκλείσει τρεις ομάδες! Ενώ αν έπαιρνε την 3η θέση ή το Κύπελλο πιθανώς να εξασφάλιζε χωρίς καν να αγωνιστεί τη συμμετοχή του στους ομίλους του Conference. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο ΠΑΟΚ πλέον θα πρέπει να μπει στα γήπεδα για προετοιμασία στην καλύτερη περίπτωση στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Πολύ νωρίς. Χρόνος ελάχιστος. Για να δημιουργήσει ένα ρόστερ που στην πράξη θα αποδειχθεί ανταγωνιστικό. Και που θα αντέξει να βγάλει μια σεζόν 11 μηνών.

Αυτό απαιτεί και ποιότητα και ποσότητα σε ένα ρόστερ που εκ των πραγμάτων θα αλλάξει αφού οι αποχωρήσεις θα είναι αρκετές. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει λοιπόν στο Conference League από τον 2ο προκριματικό. Η Κλήρωση θα γίνει στις 21 Ιουνίου. 1ο ματς/2ο ματς: 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.