Άρης: Αυτά ισχύουν στο… μέτωπο των πωλήσεων

Βασίλης Βλαχόπουλος25 Μαΐου 2023

Εκτός των αποδεσμεύσεων, εδώ βρίσκεται ένας από τους εξίσου βασικούς λόγους της πρόσληψης του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη θέση του τεχνικού διευθυντή και περιλαμβάνει την ουσιαστικά ένταξη του Αρη στο γκρουπ των ομάδων που θα πουλάνε και θα αγοράζουν στη σωστή τιμή.
Αυτή τη στιγμή ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής έχει να διαχειριστεί το κεφάλαιο «Λούις Πάλμα» και η μεθοδολογία του δείχνει ότι κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με αυτά που καταγράφει ο διεθνής Τύπος.
Γιατί γράφεται έντονα το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς με διαδοχικές αλλαγές εκτιμήσεων από τον σκοτσέζικο Τύπο ή δύο βελγικών ομάδων (Αντερλεχτ, Γκεντ) ή ακόμη της Κοπεγχάγης αλλά αυτός… έκλεισε το μάτι στα αμερικανικά franchise’s του MLS γνωρίζοντας προφανώς ότι τα χρήματα που μπορούν να επενδύσουν είναι εφάμιλλα των απαιτήσεων της ομάδας.
Δηλαδή, ένα ποσό μεταξύ 4.5-5 εκατ. ευρώ. Στη μεθοδολογία του 42χρονου Κροάτη είναι και η απόλυτα περιορισμένη παροχή πληροφοριών καθώς είναι ξεκάθαρο ότι αφήνει τον ξένο Τύπο να μιλά για τον 23χρονο επιθετικό από την Ονδούρα. Γιατί δεν επιβεβαίωσε ποτέ ενδιαφέρον αλλά μίλησε γενικώς για «κρούσεις» ομάδων γι’ αυτόν εστιάζοντας σ’ αυτές από το MLS. Προφανώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει στα χέρια του την πρόταση που θα τον οδηγούσε σε μια τελική συζήτηση κι αυτή περιμένει.

Η περίπτωση του Φαμπιάνο Λέισμαν έρχεται συμπληρωματικά αυτής του Λούις Πάλμα και πηγάζει κυρίως από την επιθυμία του Βραζιλιάνου για την αλλαγή περιβάλλοντος. Υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων γιατί ο Φαμπιάνο διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο παίκτης ήδη συζήτησε με τον ατζέντη του και βλέπει τις όποιες προοπτικές αλλά είναι δεδομένο ότι πρόταση αγοράς που θα ικανοποιούσε τα «θέλω» του Αρη μπορεί να έρθει μόνο από ομάδες της Αραβίας ή της Ρωσίας. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση, περιμένουν τον Βραζιλιάνο στόπερ καθώς πρόθεση αποχώρησης εξέφρασε ο ίδιος…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.