Μεγάλη μέρα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην κυριότητα του το γήπεδο

Metrosport Team18 Μαΐου 2023


Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Τάκης Μπαλτίδης και αναφέρθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στην πολύ σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της Καλαμαριάς που πλέον είναι δικό του. Το κράτος έδωσε 1.300.000 ευρώ και το οικόπεδο που βρίσκεται στο γήπεδο πέρασε στην κυριότητα του Απόλλωνα. Και αυτό αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη.

Ο κ. Μπαλτίδης βρέθηκε στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς μαζί με τον Δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη που έχει σημαντικό μερίδιο για αυτή την επιτυχία. Τόσο ο κ. Μπαλτίδης όσο και ο κ. Δαρδαμανέλης μίλησαν στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”.

Αρχικά ο κ. Μπαλτίδης δήλωσε τα εξής: “Από το πρωί είμαι εδώ στο δημαρχείο Καλαμαριάς. Ένας αγώνας που διήρκησε επί 2,5 χρόνια και με κάθε μυστικότητα την οποία αμφισβήτησαν πάρα πολλοί πλέον δικαιώθηκε. Για την ακρίβεια δικαιωθήκαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο δήμαρχος Καλαμαριάς έκανε μία μεγάλη επιτυχία με τον Φώτη Μπαλτίδη, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Απόλλωνα. Το κράτος έδωσε 1.300.000 ευρώ για να πάρει ο Απόλλων το γήπεδο και να γίνει δικό του. Υπογράφουμε τα χαρτιά, δεν έχει γίνει ξανά μία ανάλογη επιτυχία. Τα 1.300.000 ευρώ μπήκαν ήδη στους λογαριασμούς”.

- Τι θα κάνετε τώρα μετά από αυτή την πολύ σημαντική εξέλιξη;

“Επειδή υπάρχουν επενδυτές για την ομάδα και έχουμε πληρώσει ήδη για να τρέξουμε ένα θέμα, με 70.000 ευρώ, πιστεύω ότι είμαστε σε μία πολύ καλή κατάσταση. Αχάριστος στην ζωή μου δεν υπήρξα. Άγαλμα πρέπει να κάνουμε στον δήμαρχο. Ο Δήμαρχος πλήρωσε χρέος για το γήπεδο που δεν ήταν ιδιόκτητο και έγινε ιδιόκτητο. Είμαστε ήδη τρεις δικηγόροι εδώ, ο δήμαρχος, εγώ. Και είμαστε έτοιμοι για τις υπογραφές. Είναι μία μεγάλη ημέρα για τον Απόλλωνα”.

Εκείνη την ώρα μίλησε στο Metropolis 95,5 ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης που τόνισε:

“Είναι ένα ξεκαθάρισμα σε μία κατάσταση που χρόνιζε. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Απόλλων είναι ο κύριος στο οικόπεδό του. Με μία αγάπη που εγώ κληρονόμησα από τον Χάρυ Κλυνν. Όλη η οικογένεια του Απόλλωνα είναι χαρούμενη και βλέπει πιο αισιόδοξα μία περίοδο σημαντική. Θα πρέπει και ο Απόλλων να οδηγηθεί σε καλύτερες ημέρες”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.