Πιο κάτω δεν έχει…

Metrosport Team18 Μαΐου 2023

Μεγάλη πικρία υπάρχει στους εκατοντάδες χιλιάδες αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ (αλλά και της ΑΕΚ) που δεν θα μπορέσουν να ζήσουν φέτος από κοντά τον τελικό Κυπέλλου που «παίζεται» ένα ακόμη τρόπαιο και θα αναγκαστούν να μείνουν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να δουν την μάχη των Δικεφάλων μπροστά σε άδειες κερκίδες, παρουσία μόνο 110 διαπιστευμένων και 150 δημοσιογράφων.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ειδικά, οι φίλοι του Δικεφάλου του βορρά ήλπιζαν ότι θα είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν την γιορτή, ζώντας, γιατί όχι, έναν ακόμη θρίαμβο της ομάδας τους, χωρίς να αναγκαστούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ορίστηκε ως έδρα το Πανθεσσαλικό.

Όμως, ορισμένοι κακοί οπαδοί τους στερούν αυτή την δυνατότητα. Εχουμε δεχθεί πολλά μηνύματα γεμάτα παράπονο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στον όμιλο Metromedia και είναι ξεκάθαρο, τουλάχιστον, για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τους ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο: έχουμε πιάσε πάτο, πολιτεία και ΠΑΕ «έχουν ηττηθεί» από ανεγκέφαλους θερμόαιμους που δημιουργούν τον φοβο και στερούν από τους απλούς οπαδούς αυτό που τόσο αγαπούν: να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους.

Είναι πλέον μονόδρομος και για τις διοικήσεις των ΠΑΕ και για την Πολιτεία να αναλάβουν δράση και να πάρουν σοβαρά μέτρα που θα αποβάλλουν τους κακούς οπαδούς από τα γήπεδα και έτσι θα πάψει να στιγματίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των αγνών φιλάθλων. Ολες οι μεγάλες ΠΑΕ, καθώς αυτές έχουν το πρόβλημα οφείλουν να προστατεύσουν τον κόσμο τους ορθώνοντας ένα τείχος για εκείνους τους κακούς που προκαλούν ζημιά (καλό παράδειγμα ήταν η χθεσινή κίνηση της ΑΕΚ να αποβάλει δια βίου από το γήπεδο τον οπαδό που έριξε φωτοβολίδα στην φιέστα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος) και η Πολιτεία να μη τους αφήνει ατιμώρητους.

Ας είναι ο φετινός τελικός ο πάτος του βαρελιού και από του χρόνου να επιστρέψουμε σε συνθήκες που θα θυμίζουν γιορτή.

Σωστά το είπε χθες ο Νίκος Τζώρτζογλου: «Είναι ξεφτίλα αν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από 100 χούλιγκαν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.