Ο δίαυλος Πέλκα με ΠΑΟΚ είναι ισχυρός

Κώστας Πετρωτός18 Μαΐου 2023

Δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζον για τον Δημήτρη Πέλκα. Μπορεί να είναι ελεύθερος, ωστόσο, έχει μπροστά του υποχρεώσεις με την εθνικλή ομάδα. Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι θα είναι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογιέτ, για τα παιχνίδια της Εθνικής με την Ιρλανδία (16/6) και την Γαλλία (19/6) και αυτό τον οδηγεί σε καθημερινές προπονήσεις προκειμενου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.


Το ενδιαφέρον στοιχείο, με δεδομένο ότι μιλάμε για ελεύθερο παίκτη, είναι ότι ο Πέλκας προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. με άδεια της ΑΕ, φυσικά, αλλά σε διαφορετική ώρα από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, επίσης με το ΟΚ της ΠΑΕ την επίβλεψη του προγράμματος προπονήσεων του έχει ο Γιώργος Τσονάκας, κουμπάρος του Γιαννιτσιώτη μέσου και στενός συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέλκας δουλεύει στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ ενώ δεν ανήκει στο υναμικό της ομάδας. Το ίδιος γινόταν και τον χειμώνα όταν έκανε αποθεραπεία για τον τραυματισμό του ως παίκτης της Χαλ και επισκεπτόταν τις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου και είχε την φροντίδα του ιατρικού της ομάδας και έπαιρνε καθοδήγηση από τον Γιάννη Ράλλη.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό: Οι δεσμοί μεταξύ ΠΑΟΚ και Πέλκα είναι πολύ ισχυροί. Προς το παρόν, όπως υποστηρίζουν οι δύο πλευρές, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για επιστροφή, όμως, μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει, τελικά, να σχοληθεί με την περίπτωση του Πέλκα που ως γνωστό αρέσει και πολύ στον Λουτσέσκου, τότε το «δέσιμο» του διεθνή μεσοπιθετικού με τον Δικέφαλο μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.