Γλαβίνας: «Θα δω την Μίλαν και μετά το debate των πολιτικών αρχηγών»

Metrosport Team10 Μαΐου 2023

Σε μία πρωτότυπη δήλωση προχώρησε ένας υποψήφιος βουλευτής που μίλησε στο Metropolis 95,5. Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Γλαβίνας που κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ στην δεύτερη περιφέρεια Θεσσαλονίκης τόνισε πως πρόθεσή του είναι να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ και μετά θα δει την “τηλεοπτική μονομαχία” των πολιτικών αρχηγών.

Στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής:

“Η μάχη είναι μεγάλη. Πηγαίνουμε από πόρτα σε πόρτα, από μαγαζί σε μαγαζί. Απόψε το βράδυ, υπάρχουν μεγάλα γεγονότα που αξίζει να τα παρακολουθήσει ένας τηλεθεατής.

Θα δω σίγουρα τον αγώνα της Μίλαν με την Ιντερ. Μεγάλωσα από μικρό παιδί με την Μίλαν με τον Μαλντίνι, τον Μπαρέζι. Είχα χαρεί πολύ όταν μου είχαν φέρει μία φανέλα της Μίλαν όταν ήμουν μικρό παιδί.

Μπορεί να είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, αλλά προτιμώ να δω το ντέρμπι της Μίλαν με την Ιντερ. Αμέσως μόλις δω το ματς θα παρακολουθήσω το debate των αρχηγών. Και με την ησυχία μου να δώ τις απαντήσεις των πολιτικών.

Τώρα όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλω στον τελικό, η Μίλαν ασφαλώς να προκριθεί επί της Ίντερ και να παίξει με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν η Μίλαν αξίζει να παίξει στον τελικό, μεγαλύτερη αξία θα έχει να κερδίσει έναν αντίπαλο που είναι ο πολυνίκης στον θεσμό”.


Ο κ. Γλαβίνας μίλησε και για το πρόγραμμα που ακολουθεί εν όψει των εκλογών. Και είπε:

“Έχω συνεχείς εκδηλώσεις σε πολλά μέρη της δεύτερης περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Κάνω τουλάχιστον 150 χειραψίες την ημέρα. Είναι σημαντικό να μιλάς με τους πολίτες, να ακούς τις ανησυχίες τους, να βλέπεις τα προβλήματά τους. Εμείς οι πολιτικοί πρέπει να λέμε αλήθειες, όσο πιο συχνά γίνεται. Στο ΠΑΣΟΚ θέλουμε να λέμε αλήθειες. Και θα το επιδιώξουμε. Το μότο μου στον αγώνα είναι η προσπάθεια για ευημερία. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Όλοι μας είμαστε σε δύσκολα χρόνια και πρέπει να παλέψουμε συλλογικά”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.