ΠΑΟΚ: Οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό ο Νάρεϊ!

Κώστας Πετρωτός05 Μαΐου 2023

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την μέρα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας του Κάλεντ Νάρεϊ («μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα»), ενημερώνοντας πως θα απείχε από τις αθλητικές δραστηριότητες για το συγκεκριμένο διάστημα και θα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Ο προβλεπόμενος χρόνος πέρασε, ο Γερμανοτονγκολέζος αισθάνεται καλύτερα και αυτό δημιουργούσε μερική αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να προλάβει τον τελικό, κάτι που έμμεσα είχε αφήσει να εννοηθεί ο Λουτσέσκου σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5, πλέον ο 29χρονος εξτρέμ είναι οριστικά νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν και κατά συνέπεια και εκτός πλάνου Λουτσέσκου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η απόφαση ανήκει στο ιατρικό τιμ της ομάδας που έβαλε φρένο στην όποια σκέψη να αγωνιστεί σε κάποιο ματς φέτος ο Νάρεϊ, καθώς ακόμη συνεχίζεται η έρευνα για το πώς προέκυψε το πρόβλημα υγείας του.

Πάντως, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο πρώτος σε ασίστ-ακόμη-στο Πρωτάθλημα (10, ενώ έχει μία ακόμη στο Κύπελλο) παίκτης θα είναι κανονικά διαθέσιμος από την έναρξη προετοιμασίας της νέας περιόδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.