Ο Πάμπλο Γκαρσία για την Οσασούνα και τον τελικό Ισπανίας

Metrosport Team05 Μαΐου 2023

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην εφημερίδα Marca για τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας που έρχεται, κάνοντας και μια μικρή αναδρομή στην καριέρα του μέσα από ένα μίνι αφιέρωμα. Το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Γκαρσία είναι ανυπόμονος να επιστρέψει στην Ισπανία αφού είναι μια χώρα που αγαπάει και μια χώρα που του χάρισε μια ωραία επαγγελματική ζωή, όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
Ο Ουρουγουανός ήταν για τρία χρόνια παίκτης της Οσασούνα από το 2002 μέχρι το 2005 και από τις εμφανίσεις που έκανε με την φανέλα της ομάδας από την Παμπλόνα ήρθε η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2005. Στην τελευταία του σεζόν με την Οσασούνα, ο Παμπλο Γκαρσία έχασε την ευκαιρία για έναν τίτλο, με έναν χαμένο τελικό Κυπέλλου από την Μπέτις, σχολιάζοντας στην συνέντευξη του και εκείνο το ματς αλλά και την δυσκολία της προσαρμογής του στην Μαδρίτη.

«Ήμουν αρκετά νέος και μπορούσα να διαχειριστώ καλύτερα τη διαμονή μου στην Παμπλόνα παρά στη Μαδρίτη», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαρσία και στην συνέχεια πρόσθεσε : «Η πίεση στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετική. Κάθε σεζόν αναγκάζεσαι να κερδίζεις τα πάντα, δεν έχει σχέση με την πίεση στην Οσασούνα».

Για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Οσασούνα, ο Γκαρσία είπε με νόημα : «Σέβομαι την Ρεάλ Μαδρίτης ως ομάδα και ως ιστορία, αλλά στην Παμπλόνα και την Οσασούνα άφησα ένα μικρό κομμάτι από την καρδιά μου. Γι' αυτό στο Θα ήθελα οι «ροχίγιος» να κερδίσουν αυτό το Κύπελλο».

Ο Ουρουγουανός ρωτήθηκε και για τον τελικό του 2005 με την Οσασούνα κόντρα στην Μπέτις. Εκείνο το ματς ήταν ο πρώτος τελικός στα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας και πόνεσε πολύ η ήττα. Πριν από λίγες μέρες οι οπαδοί της ομάδας απέτισαν φόρο τιμής σε αυτή την ομάδα και ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε το χειροκρότημα στο γήπεδο της Οσασούνα.

«Να πω την αλήθεια, σήμερα θα ήθελα σίγουρα να παίξω στην Οσασούνα. Για μένα θα ήταν εκδίκηση, θα αφαιρούσε την πικρή γεύση της ήττας από την Μπέτις το 2005 και θα είχα μια δεύτερη ευκαιρία να σηκώσω το Κύπελλο. Αυτοί είναι οι αγώνες είναι kill or die και πρέπει να τα δώσουν όλα οι παίκτες της Οσασούνα», τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.