H Marca «σταυρώνει» τον Γιαμπουσέλε: «Να μην ξαναπαίξει για τη Ρεάλ»

Metrosport Team28 Απριλίου 2023

Πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα αποτελεί σήμερα ο χθεσινός αγώνας μπάσκετ μεταξύ Παρτιζάν και Ρεάλ, που μετατράπηκε σε... mma fight. Ανάμεσα σε αυτούς που τα «άκουσαν» περισσότερο, ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που έχασε πολύ γρήγορα τον έλεγχο και έκανε μια λαβή που θα μπορούσε να αφήσει στον τόπο τον Ντάντε Έξουμ.

Μάλιστα, η αντιαθλητική του αυτή κίνηση προκάλεσε και την οργή των δημοσιογράφων. Στο στρατόπεδο της Marca για παράδειγμα, ο Χέσους Σάντσεθς έγραψε: «Ο Γιουλ άρχισε τα πάντα και ο Ντεκ με τον Γιαμπουσέλε το συνέχισαν. Ο Γιαμπουσέλι δεν πρέπει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ. Αηδιαστικά όσα έγιναν, όπως και αν το δει κανείς. Είδαμε την αντίδραση μιας ομάδας νευρικής και εκνευρισμένης, σπασμένης εσωτερικά και ανήμπορης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Και όλο αυτό κατέληξε σε ένα πολύ άσχημο και αντιαθλητικό θέαμα, με την εικόνα της Ρεάλ να δέχεται σημαντικό πλήγμα μπροστά στα μάτια του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ», ανέφερε.

Παράλληλα βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί και στον Τσους Ματέο. «Η Ρεάλ πηγαίνει ολοταχώς πάνω σε παγόβουνο. Πιθανότατα θα πέσει πάνω του στο Βελιγράδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που καθοδηγείται από τον GOAT της προπονητικής και πήρε δύο νίκες στη Μαδρίτη. Έτσι θα χαθεί το Final 4 για ένα πρότζεκτ 44 εκατ. ευρώ σε έναν σύλλογο που έχει εκφυλιστεί στα χέρια του Χουάν Κάρλος Σάντσεθ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής μπασκετικής Ρεάλ)», έγραψε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.