Στήλες Σπυριάρα

«Η σπυριάρα»: Η αντίδραση της Μονακό και οι… αμετανόητοι

Βασίλης Βλαχόπουλος27 Απριλίου 2023

Δεύτεροι αγώνες στις σειρές που έσπασαν οι έδρες. Το μεγάλο διπλό της Παρτίζαν προβλέφθηκε από τη στήλη και μην σας κάνει εντύπωση αν οι Σέρβοι κάνουν και το 0-2.
Οι book είναι αμετανόητοι γιατί διατήρησαν τα ίδια ποσοστά (3.70 το διπλό της Παρτίζαν) παρότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Ουίλ Ταβάρες. Ο «ψηλός» χτύπησε στο γόνατο και καθώς ο Πουαγιέ είναι εκτός λόγω τραυματισμού αναγκάστηκε ο Γιαμπουσέλι να παίξει στο «5». Η ιδιοφυΐα της προπονητικής έδωσε μπάλες στον Λεσόρ και χτύπησε στη ρακέτα. Αν λοιπόν ο Ταβάρες δεν παίξει στο δεύτερο ματς, η Παρτίζαν μπορεί να κάνει το 0-2. Τα γράψαμε και προχθές, είναι σε top αγωνιστική φόρμα εν αντιθέσει με τη Ρεάλ. Δεν έχει όμως μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες. Παρόντος του Ταβάρες, θα πήγαινα στον «άσο» της Ρεάλ με Over 168.5 πόντους που πληρώνει 2.30 μονάδες.

Πάμε στο Μόντε Κάρλο. Η Μονακό έχει τρομακτική πίεση μετά το 0-1 που της έκανε η Μακάμπι. Δεν είχε μπασκετική λογική το παιχνίδι, η εξέλιξή του ήταν συνέπεια της επίδοσης των 4/26 τριπόντων των γηπεδούχων. Δεν θα ξανασουτάρουν τόσο άσχημα. Δεν θα είναι λογικό αν το κάνουν. Ο άσος της Μονακό με κάλυψη του χάντικαπ των 4.5 πόντων πληρώνει 1.98. Στους παίκτες, υπάρχει μια ακατανόητη προσέγγιση των book με τα ριμπάουντ του Σόρκιν. Τα +2.5 προσφέρουν 2.13 μονάδες. Προχθές πήρε έξι και γενικώς είναι καλός «σκουπιδιάρης». Οι +10.5 πόντοι του Κόλσον δίνουν 2.16 μονάδες. Ο Τζόρνταν Λόιντ της Μονακό… τα έσπασε προχθές αλλά είναι παίκτης με προσωπικότητα. Θα τα βάλει απόψε. Οι +11,5 πόντοι δίνουν 2.03 μονάδες.

Κλείνουμε με τον αγώνα της ΑΕΚ με το Περιστέρι στα Ανω Λιόσια. Η απλή νίκη της ΑΕΚ πληρώνει 1.75 μονάδες. Λογικά το παιχνίδι θα ξεφύγει από τους 154.5 πόντους, άρα προστίθεται ακόμη 1.88.

ΣΗΜΕΙΑ

1.ΑΕΚ απλή νίκη 1.75

2.Μονακό απλή νίκη 1.98

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

1.Σόρκιν (Μακάμπι) over 2.5 ριμπάουντ 2.13

2.Λόιντ (Μονακό) over 11.5 πόντοι 2.03

3.Κόλσον (Μακάμπι) over 10.5 πόντοι 2.16

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.