Παρέμβαση - διαμαρτυρία Μπαλτίδη: «Ξαφνικά ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έγιναν σωματεία του Πόντου;»

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

Ο Τάκης Μπαλτίδης με παρέμβασή του στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη σέντρα», διαμαρτυρήθηκε έντονα για την πρόταση Ποντιακών συλλόγων για συμβολική δράση στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αν αυτός γίνει στις 19 Μαίου, ημέρα μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας.

Υποστήριξε ότι μόνο ο Απόλλων έχει το αποκλειστικό προνόμιο ως ποντιακός σύλλογος.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” τα εξής: «Μας βρήκατε σε εποχή που είμαστε πληγωμένοι και δημιουργείται ένα θέμα που δεν υπάρχει. Ξαφνικά ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έγιναν σωματεία του Πόντου; Ποια είναι αυτή η κυρία που εκπροσωπεί το Ποντιακό σύλλογο; Είναι αυτό που λένε…με λένε Γιάννη και γιορτάζω τα Χριστούγεννα;

‘Εχω επιστολή του Μελισσανίδη στον Χάρυ Κλυν και αναγνωρίζει το σωματείο του Απόλλωνα Πόντου. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Αυτό είναι το σωστό.

Τι να λέω, άλλα να λέω; Με λένε Μπαλτίδη, είμαι Απόλλων Καλαμαριάς, τώρα είμαστε πληγωμένοι.

Έχουμε μία ΠΑΕ που... βόσκει ανάσκελα. Αλλά δεν θα είμαστε για πολύ καιρό. Σύντομα θα βγω να μιλήσω μαζί με τον Δήμαρχο, αυτό που ετοιμάζουμε πιστεύω ότι είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Πόντιοι υπάρχουν παντού σε όλους τους συλλόγους. Όμως οι Πόντιοι είμαστε εμείς, ως σύλλογος, εμείς περπατήσαμε στα τσαμούρια. Διαμαρτύρομαι όμως για τα ποντιακά σωματεία που είπαν αυτή την μαλ…α.

Διαφωνώ με την πρωτοβουλία που πήραν οι Ποντιακοί σύλλογοι εν όψει του τελικού του Κυπέλλου».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.