Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειάστηκε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών μετά από το Game 4 με τους Χιτ

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

Η επιστροφή του μετά από δύο αγώνες, δεν εξελίχθηκε όπως την περίμενε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ανέτοιμος για το Game 4 της σειράς με τους Χιτ, έσφιξε όμως τα δόντια για να ξεχάσει το πρόβλημα στη μέση και να βοηθήσει τους Μπακς να ισοφαρίσουν στο 2-2, απλώς η εξέλιξη του αγώνα τον οδήγησε στα όριά του. Κυριολεκτικά στα όριά του, καθώς μετά από το φινάλε της αναμέτρησης χρειάστηκε να του χορηγηθούν υγρά ενδοφλέβια ώστε να σταθεί στα πόδια του εξαιτίας αφυδάτωσης.







Ο Greek Freak έμεινε στο παρκέ για 38:27, έγραψε το τρίτο triple-double της καριέρας του (26 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ), όμως το ξέσπασμα των Χιτ στα τελευταία λεπτά, η ανατροπή τους από το -12 και η κατάρρευση των Μπακς, δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που μαζί με τα ακραία συναισθήματα εξουθένωσαν τον κορυφαίο παίκτη του NBA.

Ο Σαμς Σαράνια του Athletic αποκάλυψε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (25/4) ότι το προσωπικό των Μπακς χρειάστηκε να χορηγήσει ενδοφλέβια υγρά στον Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν μίλησε στα media (σπάνια αποφεύγει αυτές τις υποχρεώσεις) και τελικά αποχώρησε χωρίς να τον δουν οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τον αγώνα.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο Game 5 των NBA Finals το 2021, όταν μετά από την εκτός έδρας νίκη επί των Φοίνιξ Σανς ο Γιάννης πήγε στη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε με κράμπες για να δεχθεί τη φροντίδα του ιατρικού team για περίπου 50 λεπτά.

Αυτή τη στιγμή, μία ημέρα πριν από το Game 5 με τους Μαϊάμι Χιτ, ο Αντετοκούνμπο δεν είναι ξεκάθαρο αν θεωρείται αμφίβολος ή διαθέσιμος για τον do-or-die αγώνα των Μπακς. Η ομάδα του Μιλγουόκι δεν έχει ενημερώσει το injury report του NBA, σε αντίθεση με τους Χιτ που έχουν θέσει εκτός δράσης τους Χίρο - Ολαντίπο και probable (75% να παίξει) τον Μπαμ Αντεμπάγιο.

Update: Οι Μπακς χαρακτήρισαν ως probable (περίπου 75% να παίξει) τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πρώτο injury report που τοποθέτησαν στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.