Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Σαράντα τα παλικάρια αλλά και οι... κάρτες στην Λειβαδιά

Metrosport Team22 Απριλίου 2023

Μια πολύ κρίσιμη αγωνιστική σήμερα για τα πλέι άουτ του Πρωταθλήματος αφού θα κρίνουν πολλά. Οι μοναδικές αδιάφορες ομάδες είναι ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο αφού τόσο ο Αστέρας όσο και ο Παναιτωλικός μπορεί να μπλέξουν από το πουθενά.
Όλα τα ματς αυτής της αγωνιστικής αρχίζουν την ίδια ώρα δηλαδή στις 19:15 και όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο της στήλης θα καθίσω στον καναπέ μου για να δω το Λεβαδειακός-Ιωνικός και τον διαιτητή να βγάζει από το τσεπάκι του τις κίτρινες κάρτες. Τον Λεβαδειακό δεν τον συμφέρει η ισοπαλία που ναι μεν είναι καλό αποτέλεσμα για τον Ιωνικό αλλά δεν θα τον χαλούσε και η νίκη.
Η αλήθεια είναι πως το 10,25 στο να δουν κόκκινη κάρτα και οι δυο ομάδες είναι εξαιρετικό ποσοστό. Προφανώς και οι μπουκ δεν είναι χαζοί και αρχίζουν τα στοιχήματα στις κίτρινες από το over 6.5 κίτρινες και το να υπάρξει κόκκινη στο ματς μου το δίνουν μόνο στο 2,75. Ως μονό αποδεκτό αξίζει το να δουν και οι δυο ομάδες από μια κόκκινη όπως και το να υπάρξουν δυο κόκκινες στο παιχνίδι που πληρώνει λίγο λιγότερο.

Πάμε στο ματς του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό. Αδιάφορη δεν είναι η ομάδα του Αγρινίου και θα της είναι χρήσιμος ο βαθμός. Προφανώς και οι γηπεδούχοι καίγονται αλλά νομίζω πως θα έχουμε ένα συντηρητικό πρώτο ημίχρονο και για αυτό θα επιλέξω το Χ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Υποδέχεται η Λαμία τον Ατρόμητο. Εντυπωσιάζει η ομάδα του Βόκολου. Υποδέχεται έναν Ατρόμητο που ναι δεν θα χαριστεί αλλά το κίνητρο εδώ είναι ισχυρό και θα πάω με την ψυχολογία του ενδιαφερόμενου με τον αδιάφορο. Αν στη θέση της Λαμίας ήταν άλλη ομάδα δεν θα ακουμπούσα τον άσο. Τώρα θα τον στηρίξω.

Αλλαγή προπονητή στον Αστέρα καθώς αποχώρησε ο Μάντζιος. Παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ που μετά από πολλά χρόνια πέτυχε τέσσερα γκολ ως γηπεδούχος την περασμένη αγωνιστική. Μου αρέσει το γκολ-γκολ.

Στη δεύτερη πρόταση πάμε με τις ομάδες που καίγονται στα Πρωταθλήματα τους. Αυτή ναι η άθλια Μπάγερν παίζει απέναντι στην Μάιντζ. Μου το δίνει το διπλό στο 1,57; Ευχαριστώ το αγοράζω. Λάτσιο-Τορίνο στο 1,85 ο άσος. Στο καλάθι των αγορών και αυτό. Κλείνω με το overστο ματς της Λίβερπουλ με την Νότιγχαμ. Το 1,18 στον άσο δεν το ακουμπώ αλλά το 1,47 στο over το αγοράζω.

Πρόταση 1η

ΠΑΣ- Παναιτωλικός Χ ημίχρονο

Λαμία-Ατρόμητος 1

ΟΦΗ-Αστέρας γκολ –γκολ

Απόδοση: 8,2

Πρόταση 2η

Μάιντζ-Μπάγερν 2

Λάτσιο-Τορίνο 1

Λίβερπουλ-Νότιγχαμ 2

Απόδοση: 4,2

Πρόταση 3η

Μονό αποδεκτό

Δυο κόκκινες κάρτες στο Λεβαδειακός-Ιωνικός

Απόδοση: 9,75

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.