Στήλες Real Player

«Real player»: Αν δεν κερδίσεις και την Έλτσε πέσε…

Γρηγόρης Κόκκινος22 Απριλίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Το Ελληνικό πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος και όλα δείχνουν ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Σίγουρα αυτή η αγωνιστική είναι κομβική αφού και οι δυο αγωνίζονται εκτός έδρας και εκτιμώ ότι όποιος τα καταφέρει θα έχει και τον πρώτο λόγο για να το πάρει. Έξω γίνεται τρομερό πρωτάθλημα στην Αγγλία με την Άρσεναλ να έχει χάσει την διαφορά από την Σίτυ και αν δείξει αντανακλαστικά τότε μπορεί και να το χάσει.

Από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην Αγγλία αυτή που δείχνει ότι μπορεί πιο πολύ είναι η Έβερτον και ας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Φούλαμ. Η Πάλλας ήταν κυνική με την Σαουθάμπτον και επικράτησε με 0-2. Θα κρατήσω το κίνητρο και το διπλό που πληρώνει εξαιρετικά.

Η Λαμία μπορεί να προηγήθηκε στο Ηράκλειο στην συνέχεια του αγώνα όμως έχασε την συγκέντρωση της με αποτέλεσμα να χάσει με το βαρύ 4-1 και να είναι πάλι στις θέσεις του υποβιβασμού. Ο Ατρόμητος δεν έχει πρόβλημα παραμονής παίζει για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια παρά το 1-1 με τον ΠΑΣ. Κρατάω τον άσσο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρκετά τυχερός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το τελικό 1-1 τον διατηρεί ακόμα εκτός θέσεων υποβιβασμού αλλά αν δεν κερδίζει δεν θα τα καταφέρει. Ο Παναιτωλικός δείχνει να κάνει τουρισμό και έχασε δίκαια 0-1 από τον Ιωνικό. Νίκη σωτηρίας για τον ΠΑΣ είναι αυτή αν τα καταφέρει.

Η Έλτσε μπορεί να έχει υποβιβαστεί αλλά κάνει φιλότιμες προσπάθειες σε όλα τα παιχνίδια όπως και σε αυτό με την Χιρόνα που έχασε με 2-0. Με το ίδιο σκορ έχασε και η Βαλένθια στην έδρα της και από την Σεβίλλη και αν δεν μπορεί να πάρει και την ουραγό Έλτσε ας υποβιβαστεί.

Ο Βόλος έχασε πολύ εύκολα από τον ΠΑΟΚ με 4-2 και αν θέλει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Άρης ήταν πολύ καλός κόντρα στην ΑΕΚ αλλά λύγισε στο τέλος και έχασε με 3-1. Θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Η Λεβερκούζεν δεν ήταν κακή στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ αλλά η αναμέτρηση έληξε 0-0 και είχε και παιχνίδι για την Ευρώπη την Πέμπτη. Η Λειψία νίκησε την Άουγκσμπουργκ με 3-2 και παραμένει στην πρώτη τετράδα με την Φράιμπουργκ να την έχει σε απόσταση αναπνοής. Θα κρατήσω το διπλό.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα με τον Βόλο όπου και επικράτησε με 4-2 αλλά έχασε τον Νάρει και δεν ξέρω κατά πόσο θα του κοστίσει. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού και επικράτησε με 2-0 . Σφιχτό παιχνίδι βλέπω και πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση του διπλού.

Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στην Λεωφόρο κυρίως στην άμυνα και έχασε με 2-0 ενώ και επιθετικά δεν δημιούργησε πολλές σπουδαίες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ κατάφερε να λυγίσει τον πολύ καλό Άρη στο φινάλε του αγώνα και επικράτησε με 3-1. Εδώ γκολ βλέπω αλλά δεν ξέρω ποιος μπορεί να πάρει το παιχνίδι.

Η Αταλάντα δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις και έχει μείνει πίσω μετά και την ισοπαλία 1-1 με την Φιορεντίνα και παλεύει να κρατηθεί στις θέσεις της Ευρώπης. Η Ρόμα νίκησε εύκολα την Ουντινέζε με 3-0 δεν χάνει την έξοδο στο champions league. Αξίζει από όλες τις απόψεις το διπλό.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΕΛΤΣΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΛΕΙΨΙΑ 2

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ 2

Δεύτερη πρόταση

ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

Τρίτη πρόταση

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΡΗΣ G/G

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ G/G & OVER

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.