ΠΑΟΚ: Δύσκολα θα προλάβει ο Σάστρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team21 Απριλίου 2023

Η επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί στις προπονήσεις, έστρεψε το ενδιαφέρον όσον αφορά τους τραυματίες αποκλειστικά στον Ζοάν Σάστρε, για τον οποίο υπήρχε η εκτίμηση πως θα προλάβει να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με δεδομένο πως ο Ισπανός μπακ προπονήθηκε και σήμερα (21/4) ατομικά, είναι λογικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν, εστιάζοντας την προσοχή του στον Λευτέρη Λύρατζη που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, ενώ υπάρχει και η λύση του έμπειρου Βιεϊρίνια καθώς και του Τόμας Κεντζιόρα.

Η προπόνηση της Παρασκεύης (21/4) ξεκίνησε κλασικά με προθέρμανση και rondo. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκειά της είχαμε ασκήσεις τακτικής τόσο για τον αμυντικό, όσο και για τον επιθετικό τομέα.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχουν επικεντρωθεί στις λεπτομέρειες δεδομένου πως πρόκειται για έναν «τελικό» και γνωρίζουν καλά πως είναι αυτές που κρίνουν συνήθως ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου μαζί με τους παίκτες δουλεύουν πάνω σε αυτές τις τελευταίες μέρες προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.