Πέλλιος για το παράπονο Κούδα: «Αυτά τα λάθη με έναν μεγαλομέτοχο που έχει βάλει περισσότερα από 150.000.000 ευρώ, δεν πρέπει να γίνονται»

Metrosport Team21 Απριλίου 2023


Ο Φιλώτας Πέλλιος πρόεδρος των βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" για το παράπονο του Γιώργου Κούδα, έτσι όπως το εξέφρασε δημόσια. 

Αναλυτικά όσα είπε: «Έτσι όπως άκουσα τον Κούδα να μιλάει, αισθάνθηκα άσχημα. Είναι ντροπή, γιατί ο Κούδας είναι η σημαία του ΠΑΟΚ και θα είναι η σημαία του ΠΑΟΚ για πάντα. 

Δεν μπορώ να εκφέρω κάποια γνώμη για το τι συνέβη. Εμείς σαν βετεράνοι, έχουμε πάρει από την ΠΑΕ, έναν χώρο στον τέταρτο όροφο του κεντρικού κτιρίου που έχει 18 θέσεις. Ο Κούδας είχε το διαπιστευτήριο του, το προηγούμενο χρόνο και πήγαινε σε κάποιο άλλο στούντιο. Το θέμα όμως είναι σοβαρό. Τώρα το ακούω.

Ότι κι αν σας πω, δεν μπορώ να βρω μία λογική αιτία για αυτό που συνέβη. Έχει απόλυτα δίκαιο ο Γιώργος Κούδας. Δεν πρέπει να πέφτουν αυτά κάτω. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορούμε να μεριμνήσουμε ως βετεράνοι στην ΠΑΕ. 

Δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε. Μιλάμε για την σημαία του ΠΑΟΚ. Μετά από αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε. Και εγώ θα προσπαθήσω να τον καλέσω τον Κούδα, για να έχω προσωπική άποψη για το θέμα. Είναι πολύ τραβηγμένο, κάποιο λάθος θα έχει γίνει.

Αλλά για να τα λέμε και όλα και τα λάθη στον ΠΑΟΚ πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο. Αυτά τα λάθη με έναν μεγαλομέτοχο που έχει βάλει περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ, δεν πρέπει να γίνονται. Σε όλα τα επίπεδα, δεν πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους λάθη».

Για το ντέρμπι: «Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, μας δίνετε η δυνατότητα να κερδίσουμε. Το θέμα είναι ότι γεμίζουμε την καρδάρα με το γάλα και την ρίχνουμε αμέσως. Φέτος παίξαμε με τον Άρη, κερδίσαμε στο Χαριλάου, είπαμε πως πάμε για το Πρωτάθλημα και μετά στα δύο επόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό χάσαμε. 

Εκεί, συνέβη το παράδοξο. Εκεί άκουσα τον Λουτσέσκου να λέει ότι δεν πάει για πρωτάθλημα η ομάδα, ότι την προετοιμάζει για την επόμενη χρονιά Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καμία ομαδούλα της σειράς. Ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να πάρει το Πρωτάθλημα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο συμπεριφέρθηκε ο Λουτσέσκου με αυτό τον τρόπο».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.