Με τον Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ στη συνάντηση με Μπένετ, μπλόκο στα σχέδια Μαρινάκη

Metrosport Team27 Μαρτίου 2023

Όλα τα φώτα γύρω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την συνέχεια των φετινών πλέι οφ θα είναι στραμμένα στην συνάντηση που θα έχει στις 12 το μεσημέρι ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, παρουσία και του Τάκη Μπαλτάκου με τους εκπροσώπους του big-4.

Το τελευταίο διήμερο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή την κίνηση του προέδρου της ΕΠΟ να μην καλέσει Αρη και Βόλο στην σύσκεψη, προσπαθεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και ο σκοπός του είναι προφανής: Να επιβάλλει όσο μπορεί τα θέλω του Ολυμπιακού (με το πρόσχημα ότι ηγείται της Λίγκας την οποία εργαλειοποιεί) για το θέμα της διαιτησίας.

Στον ΠΑΟΚ έχουν πλήρη γνώση του τι συμβαίνει και με την ξεκάθαρη στάση τους στο θέμα των ξένων διαιτητών και των ορισμών τους, βάζουν τεράστιο εμπόδιο στα σχέδια των "ερυθρόλεύκων" και όποιων άλλων επιχειρούν να κάνουν μικροπολιτική για ίδιον όφελος.

Στη σημερινή συνάντηση ο ΠΑΟΚ δεν θα εκπροσωπηθεί μόνο από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, αλλά και από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, ανήμερα των γενεθλίων του (κλείνει 64 χρόνια ζωής) θα βρεθεί τετ-α-τετ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με Μπένετ, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο (ας μην αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο παρουσίας Μπέου και εκπροσώπου του Αρη) και θα εκφράσει τις καθαρές θέσεις του ΠΑΟΚ:

-Η ΚΕΔ, όπως ορίζει η UEFA, είναι υπεύθυνη για τους ορισμούς των διαιτητών και την έλευση των ξένων.

-Ο ΠΑΟΚ θέλει τους καλύτερους ξένους διαιτητές στους αγώνες, αν είναι δυνατό κατηγορίας elite, γι' αυτό συνυπέγραψε το κοινό αίτημα των ομάδων που συμμετέχουν.

-Ο Δικέφαλος ζητά να ορίζονται έμπειροι διαιτητές στο VAR, που φέτος έχει προκαλέσει προβλήματα και ειδικά σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, έχει στερήσει πολλούς βαθμούς.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.