«Η φανέλα της εθνικής παραπέμπει σε φασιστικά σύμβολα»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για την έντονη συζήτηση που έχει «ανοίξει» αναφορικά με την νέα φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ένας από τους επώνυμους που αντιδρούν. Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Κριθαρίδης από το ΜΕΡΑ 25 αναφέρθηκε στον ντόρο που υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο υποψήφιος βουλευτής από το ΜΕΡΑ 25 στις δηλώσεις του στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο τόνισε τα εξής: «Η φανέλα της εθνικής παραπέμπει σε φασιστικά σύμβολα, υπάρχει πολύ μεγάλη κατακραυγή από όσους αγαπούν το άθλημα και δεν μπορούν να δεχθούν μία τέτοια φανέλα. Θα έπρεπε να αποσυρθεί και να αλλάξει αυτή η εμφάνιση της εθνικής. Αυτή είναι η άποψή μας.

Το γεγονός ότι το ίδιο σύμβολο που αποτυπώνεται στην φανέλα της εθνικής, υπάρχει και σε άλλες ομάδες κυρίως ευρωπαϊκές όπως λέει η εταιρία, δεν μας αφορά. Δεν μας ενδιαφέρει γιατί εμείς αυτή την στιγμή μιλάμε για την φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν είναι επιτρεπτές. Και μας προβληματίζει έντονα για αυτό, μάλιστα προχωρήσαμε στην σχετική ανακοίνωση. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός της δημιουργίας αυτής της φανέλας, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι βρίσκονται σε συγκεκριμένα πόστα. Ο σταυρός παραπέμπει στην ορθοδοξία, όχι όμως ο αγκυλωτός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.