Να μην πάει χαμένος ο χρόνος κι εφέτος!

Αρις Νικολάκης24 Μαρτίου 2023

Αλλιώς κίνησε ο ΠΑΟΚ. Αλλιώς η ζωή τον πάει. Αν κι για όπου ξεκίνησε, για εκεί η ζωή τον πάει. Άλλα ήταν τα πλάνα – βλέπετε - στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Με το «καλημέρα» βέβαια, ήταν για τ’ ανάθεμα. Δεν είναι το ίδιο για τα τελειώματα. Από τον ΠΑΟΚ που τότε – και κατά τον προπονητή του – όλα θα δούλευαν ρολόι, φθάσαμε στον ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολόι. Για είμαστε στον ΠΑΟΚ που άλλαξε. Και δουλεύουν όλα με νέο ρολόι…

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Από την ομάδα η οποία θα προέλαυνε τότε, προς διακρίσεις και τίτλους… Φθάσαμε στην ομάδα η οποία – αργά αλλά σταθερά - κτίζεται προνοητικά! Με «υλικά» μάλιστα, σάρκες εκ σαρκών της. Ξεχωριστά. Μοναδικά. Ιδανικά!

Για εφέτος είπαμε πως ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μικρό θαύμα. Κι έχει προοπτικές, σοβαρές προοπτικές για να το κάνει μεγαλύτερο. Για του χρόνου;

Μην σπεύσετε, να μας πείτε πως είναι νωρίς ακόμη. Δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση μεγάλη. Υπό την απαραίτητη προϋπόθεση, να μην παραχωρηθούν παίκτες οι οποίοι καταστάθηκαν εφέτος, «πυλώνες». Μία προϋπόθεση την οποία λέμε εμείς απαραίτητη αλλά… Υπό όρους, ‘Ητοι, να μην προσφερθούν αστρονομικά (τα λένε κι ιλιγγιώδη…) ποσά και να μην επηρεασθούν (που είναι λογικό κι ανθρώπινο…) μυαλά.

Ονόματα δε λέμε. Είναι γνωστά τοις πάσι. Τέτοια ονόματα δεν κρατιούνται στην Ελλάδα. Εάν κι εφ’ όσον κυρίως, τα μυαλά τους φύγουν από αυτήν. Δεν κρατιούνται, όταν προσφερθούν χρήματα, που την ζαλίζουν. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς.

Θεωρούμε λοιπόν, πως στην διοικητική και τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν! Θεωρούμε επίσης, πως το περσινό (χοντρό…) πάθημα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, θα γίνει εφετινό μάθημα.

Οι μεταγραφικοί σχεδιασμοί (των τελευταίων χρόνων) μετά την κατάκτηση του νταμπλ, με πακτωλό χρήματος να ρέει από τις … πηγές -τσέπες του Ιβάν Σαββίδη, φόρτωσαν… Ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε… Φόρτωσαν τον ΠΑΟΚ με παίκτες οι οποίοι ουδέποτε άρθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Και πήραν, παίρνουν ακόμη κάποιοι, χρήματα τα οποία ούτε στον ύπνο τους θα έβλεπαν ή θα δουν.

Ως εκ τούτου είναι καιρός για εκ βαθέων χρόνου αξιολόγηση όλων στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Με κύριο κριτήρια τα πλέι οφ. Για το ξεσκαρτάρισμα ενός ρόστερ το οποίο ποσοτικά είναι μεγάλο αλλά ποιοτικά μικρό. Ποσοτικά φαίνεται πλήρες. Οφθαλμαπάτη. Ποιοτικά… Βγάζει μάτια πως είναι ελλιπές! Διαφωνείτε;

Χρόνος υπάρχει. Οφείλουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τον αξιοποιήσουν. Να μην πάει χαμένος κι εφέτος, όπως πέρυσι. Το δις… Το πολλάκις, για να είμαστε ειλικρινείς, εξαμαρτείν ουκ… ΠΑΕ ΠΑΟΚ σοφής!

Και που είστε; Να μην κοιτάζουν διοικητική και τεχνική ηγεσία την ώρα. Να κάνουν απλά, αυτό το οποίο κάνει. Να προχωρούν.

Συμφωνείτε;

ΥΓ 2 : Την άμεση αντίδραση της Πολιτείας ζητά η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, καθώς η αντίστοιχη Ομοσπονδία των Σκοπίων χρησιμοποιεί τον όρο «μακεδονική». Σώθηκε…

ΥΓ 2 : Εδώ γίνεται η αρχή μιας εθνικής τραγωδίας με την απόφαση για ύπαρξη της ανύπαρκτης από τα βάθη της ιστορίας «μακεδονικής» γλώσσας, στη Φλώρινα! Κι η Πολιτεία «αγρόν ηγοράζει»!

ΥΓ 3 Αυτά είναι τα απόνερα της κατάπτυστης «Συμφωνίας των Πρεσπών» επί τέως (συγ)Κυβέρνησης, την οποία στα Σκόπια την κατάντησαν… κουρελόπανο.

ΥΓ 4 : Και να σας ρωτήσουμε κάτι: Θα υπέγραφε η Ελλάδα αυτή την επαίσχυντη «Συμφωνία» επί Κωνσταντίνου Καραμανλή ή επί Ανδρέα Παπανδρέου; Θα τρίζουν τα κόκκαλα τους…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.