Στήλες Βet builder με… Metro

Ζαΐρης: Σου κλείνουν το μάτι οι στοιχηματικές για να ρισκάρεις

Γιώργος Ζαΐρης21 Μαρτίου 2023

Η διακοπή των Πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των Εθνικών Ομάδων μας δίνει την ευκαιρία εφόσον το επιλέξουμε να είμαστε για δέκα μέρες χαλαροί αφού υπάρχουν μεν Πρωταθλήματα που συνεχίζονται με τις μικρότερες κατηγορίες αλλά για αρκετούς δεν είναι ελκυστικά. Προφανώς όταν θα αρχίσουν οι προκριματικοί αγώνες των Εθνικών Ομάδων προς το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε την ευκαιρία να περάσει η ώρα μας επιδιώκοντας ένα χαρτζιλίκι.
Για σήμερα δεν θα ασχοληθώ με το κουπόνι αλλά θα ασχοληθώ με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές για τα μακροχρόνια στοιχήματα, καθώς η αλήθεια είναι πως μας κλείνουν το μάτι για μεγάλο ή μικρό ρίσκο.

Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ είχε μεταξύ άλλων και κερδισμένο τον ΠΑΟΚ. Η απόδοση του οποίου για να κατακτήσει τον τίτλο είναι στο υψηλότατο 14. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι μπουκ δεν θεωρούν ικανή την ομάδα του Λουτσέσκου να πάρει το Πρωτάθλημα. Ποια είναι η διαφορά του από την κορυφή; Στους πέντε βαθμούς. Ολες οι αλλες ομάδες, δηλαδή Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι στο 2,6 και στο 3. Ο ΠΑΟΚ στο 14. Προσωπικά είναι ένα καλό στοίχημα γνωρίζοντας πως μπορεί να το χάσω. Αλλά ποιος μου λέει πως από την δεύτερη ή την 3η αγωνιστική θα πάω στον κουβά; Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει την ΑΕΚ, αυτομάτως την φτάνει στη βαθμολογία. Ναι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κερδίσουν. Αλλά αυτό το 14 θα μειωθεί με νίκη επί της ΑΕΚ. Και θα μειωθεί ακόμη περισσότερο αν αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ πάρει αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης. Εκεί δηλαδή που κέρδισε φέτος στην κανονική διάρκεια. Αρα δεν μιλάμε για εξωπραγματικά πράγματα. Που καταλήγω; Από τη στιγμή που οι μπουκ με προκαλούν να ποντάρω τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση Πρωταθλήματος θα το κάνω με την ελπίδα πως θα... μου χτυπήσουν την πόρτα για γενναιόδωρο cashout αν δουν μετά από δυο ή τρεις αγωνιστικές πως όχι απλά παραμένει στο κόλπο αλλά έρχεται με φόρα.

Παράλληλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δηλαδή η ΑΕΚ πληρώνει 1,78 και ο ΠΑΟΚ 2,02;Ο Ολυμπιακός πληρώνει 20. Προφανώς και αργεί ο δεύτερος ημιτελικός αφού θα γίνει σε ένα και πλέον μήνα και κανείς δεν γνωρίει τι θα γίνει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βάλει τρια γκολ, να μη δεχθεί κανένα για να πάει το ματς στην παράταση με την ΑΕΚ. Αρα που καταλήγουμε; Ρίχνουμε από τώρα μια τουφεκιά στο ζευγάρι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τελικό Κυπέλλου που είναι εξαιρετική απόδοση. Δεν ασχολούμαστε με το ποιος θα το σηκώσει απλά με το να αποκλείσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ.

Πρόταση 1η: κατάκτηση Πρωταθλήματος ΠΑΟΚ με απόδοση 14

Πρόταση 2η: φιναλίστ Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με απόδοση 12

Πρόταση 3η: Νικητής Πρωταθλήματος ΠΑΟΚ με απόδοση 9 [χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο Ολυμπιακός]

Πρόταση 4η: Ο ΠΑΟΚ να τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία από την ΑΕΚ με απόδοση 3,7

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.