Ο Παλίκουτσα ενημερώθηκε για τις ακαδημίες

Γιώργος Στράντζαλης19 Μαρτίου 2023

Μια πρώτη εικόνα από το επίπεδο των ακαδημιών απέκτησε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη συνάντηση που είχε με τους προπονητές όλων των τμημάτων υποδομής του Αρη και τους υπευθύνους, ενημερώθηκε για τη λειτουργία τους και ανέλυσε το δικό του πλάνο. 

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ δείχνει από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην ομάδα διάθεση να ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι των ακαδημιών και είναι ενδεικτικό από τις δια ζώσης παρουσίες του στις προπονήσεις του προηγούμενου διαστήματος έδειξε διάθεση και στόχο να βελτιώσει το κλαμπ σε αυτό το κομμάτι.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ, ο 44χρονος τεχνικός διευθυντής άκουσε τις απόψεις των στελεχών σχετικά (και) με τις δυσκολίες που υπάρχουν και στη συνέχεια προχώρησε στην ανάλυση των δικών του σκέψεων αλλά και στη φιλοσοφία της δουλειάς που θα πρέπει να έχουν όλα τα τμήματα, η οποία θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη δουλειά που γίνεται στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα αυτό το πλάνο, ενόψει της επόμενης σεζόν, θα αποτυπωθεί και εγγράφως

Είναι φανερό ότι ο Παλίκουτσα σκοπεύει να δώσει βάση στην εξέλιξη των τμημάτων υποδομής, καθώς εκτιμά ότι είναι αναγκαία η επένδυση της ΠΑΕ σε αυτά και ειδικά κρίνοντας από το γεγονός ότι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αρη στελεχώνουν τις διεθνείς ομάδες. Αλλά το σημαντικότερο, όπως είπε ο 44χρονος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ομάδας, είναι να βρεθεί ο τρόπος προώθησής τους στην πρώτη ομάδα ούτως ώστε να έχει όφελος ο σύλλογος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.